Yves Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) Истината е, че за цената на американски Джаксън някой от изявените лютиери в България ще ти направи такава брадва, че Джаксъна само ще скимти пред нея И всъщност ще получиш къстъм китара. Това е реална алтернатива за България...за чужбина разбира се не е. Редактирано Февруари 28, 2011 от Yves Цитирай
synchu Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 Истината че това хем е така хем не е ..... Не подценявайте щатските китари. Има добре има и зле, същото е с лютиерските, същото е вероятно и с киргизките..... Цитирай
nordstorm Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 Да си позволя и аз да се включа - който не е сравнявал УСА Джаксън с другостранни китари и не му е попадал в ръцете, той не знае, че всъщност както казват колегите от предните постове, че РАЗЛИКАТА Е УСЕЗАЕМА - ако не я усеща начи нищо не схваща и по - добре да си скъса дипломата за китарист. Тук допълвам,че не умаловажавам в никакъв случай Японската изработка, но УСАТА си е УСА тва е. А дали е оправдана цената, извинявай с болуци като СТАГГ и други такива дет ми искат 600 - 700 лв за некви талашити мизерни със звук на пчелички, ами да ще прежалям с огромно удоволствие 3000 $ за яка китара, естествено ще си струва, после кат я боднеш в кубето - Разликата е от ЯК РАЗТЪРСВАЩ ОРГАЗЪМ с яка мацка до евтин скучен такъв с долна курва. Разликата в дървесината и изработката ДА! - придържам се към примера с Бирите в по - горния пост. и друг пример: Тука в Бг праим кисело мляко от нищото нали? В япония със самолети им карат закваската и пак не могат да го докарат кат нащо! е същото е! АЗ КАЗАХ! Цитирай
Yves Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 (Редактирано) Киселото мляко на японците е много по кисело мляко, отколкото нашето в момента Тва не трябваше да го казваш, щото и останалото малко поизгуби тежест Редактирано Февруари 28, 2011 от Yves Цитирай
nordstorm Отговорено Февруари 28, 2011 Отговорено Февруари 28, 2011 Киселото мляко на японците е много по кисело мляко, отколкото нашето в момента Тва не трябваше да го казваш, щото и останалото малко поизгуби тежест Абе и аз се усетих, че ся и нащо едно кисело мляко...ама абе ще си представяте, че съм дал нещата в идеални граници :Д:Д:Д:Д Цитирай
Recommended Posts