Jump to content
Българският форум за музиканти

Какъв тип китарист харесвате


DaftFunk

Какъв е вашият тип  

71 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Ами ако не се кефя на сола???наистина трябвало да напишеш и "хито 1 от тях"...аз харесвам Роб Флин(машийн хед) Фредрик Тордендал(мешуга) ,а любимеца ми е Джак Оуен (екс Кенибъл Корпс,сега в Дийсайд) :unsure::unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не гласувах, щото ужасно много се кефя и на двамата и не мисля, че могат така генерално да се различават. Все пак хора като Сатриани са сериозно повлияни от Джими, пък и двамата са своего рода новатори в китарното изкуство.

:unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я кротко :cheers: мир да има, момчето си казва правичко, нищо, че му е първи ден.

Аз харесвам един Ники от Люлин, май беше NitroBGA във форума .... такъв тип най ми допада. Мисля, че многото безсмислени теми не са повод за още една, а ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

1во - разчистих офтопиците от темата;

2ро - затварям я. След като почнаха да валят мнения от типа "Ми аз харесвам тоя и оня" темата се изроди в "Любими китаристи".

Бих ви помолил в такива анкети да забранявате възможността за писане, за да не споделят съдбата на тази.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.