Aiel Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Гадни метъли такива Sustain педал струва 6 кинта, вие го направихте безценен напрао !!!ТУомас Холопайнен се казва клавириста А верно ли на клавиристките сичко им е позволено?? Аз да взема да облека някъв костюм от хелоуйн пък да видим кой ще слуша какво свиря Гхаха ^-^ Има новини - оказа се че клавиристите могат да си слагат бонбонки на клавишите, например класическите м&м`с :Д Кой китарист го може това, а? ) А и куфеещ клавирист е като жена културист мамка му... А куфееща клавиристка какво е??? :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Гадни метъли такива Sustain педал струва 6 кинта, вие го направихте безценен напрао !!!ТУомас Холопайнен се казва клавириста А верно ли на клавиристките сичко им е позволено?? Аз да взема да облека някъв костюм от хелоуйн пък да видим кой ще слуша какво свиря Гхаха ^-^ Има новини - оказа се че клавиристите могат да си слагат бонбонки на клавишите, например класическите M&M`s Кой китарист го може това, а? ) А и куфеещ клавирист е като жена културист мамка му... А куфееща клавиристка какво е??? :think: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Април 19, 2006 Автор Share Отговорено Април 19, 2006 Състейн можеш и самоделно копче да си направиш за по малко. Състейн пиано педал струва 40-тина кинта. Ако облечеш костюм от плейбой пък направо ти гарантирам че никой няма да те слуша А на куфеещите клавиристки не им гледат хич към косата А пробвала ли си, щото аз така на пианото си имам стотинки от 4-5 години под клавишите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 19, 2006 Share Отговорено Април 19, 2006 Аиел (мама му мръсна форумна кирилизация), някои тука синт нямаме, ти състейн педал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Април 20, 2006 Share Отговорено Април 20, 2006 ама иначе всички са голяма работа майтап да става Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 20, 2006 Share Отговорено Април 20, 2006 Е как Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Asmodei Отговорено Април 20, 2006 Share Отговорено Април 20, 2006 Ей направо ме разбихте от смях, луди сте :green: Аз ще си направя ракетки предварително и ше си ги наредя върху модула да си имам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 21, 2006 Share Отговорено Април 21, 2006 Ей Еxile , стига мрънка - щи давам моя назаем, като нямаш клавир А за педала - аз си взех за 6 кинта - не е кой знае какво, но върши работа Имам си и истински педал за stage пианото. Жалко че не мога да го докарам :/ Ей това със стотинките е яко, ама много прай ще загубя ако свиря с тях на концерт Ще замерям публиката със стинки, вместо със семки и бонбонки Мен с костюм на Плеибои няма да ме видиш, по-скоро такъв като на Лорди Чухте ли новината?Лорди са от изпълнителите на ЕвроВизия 2006, аз ще гласувам за тях ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Април 21, 2006 Автор Share Отговорено Април 21, 2006 Аз не съм информиран Я дай инфо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 21, 2006 Share Отговорено Април 21, 2006 Aiel, колко бира имам те черпя като дойдеш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 24, 2006 Share Отговорено Април 24, 2006 NoSoul за какво да те информирам? За Евровизията ли? Погледни в сайта просто А eXile , нидеи да ме черпиш, пази си парите да се надпиваме а след като се натряскаме едно хубаво ще видим кой може да свири пиян http://www.eurovision.tv/english/1818.htm Lordi - Hardroch Hallelujah Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eXile Отговорено Април 24, 2006 Share Отговорено Април 24, 2006 Шшш, внимавай с кой се хващаш Ще я видим ние тая работа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Април 24, 2006 Автор Share Отговорено Април 24, 2006 Баси... тук има истински пиЯнисти :inlove: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Aiel Отговорено Април 25, 2006 Share Отговорено Април 25, 2006 Хехе, пиЯнисти сме, ама и ти си в кюпа No Soul Ще направим състезанието и с теб Всъщност който иска да заповяда! Ще се учим и как да правим ракетки в пиЯнистко състояние eXile what say you! :wow: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NoSoul Отговорено Април 25, 2006 Автор Share Отговорено Април 25, 2006 Мъже алкохол не отказват Ама поне като се ни слагат пиЯнисти поне да е с право а Да си клавирист поне си има едно предимство - Aiel е от твойта порода Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts