whitegoat Публикувано Февруари 19, 2011 Публикувано Февруари 19, 2011 Уж по-добре от предишните опити да се запишем...вие ще кажете http://soundcloud.com/thewhitegoatfrombg/untitled След няколко дена ще пусна още няколко. Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Много е добре,обаче има две неща които дразнят - темпото и произношението.Доста по-бързичка е песента,ама айде може да е някакво виждане,но вокалиста малко да потренира английския,че ми звучи като от моя край,демек,Русе,Силистра,Варна,ако ме разбираш. Цитирай
whitegoat Отговорено Февруари 19, 2011 Автор Отговорено Февруари 19, 2011 Незнам и аз защо я правим толкова бавно.Така си я свирим от както сме я почнали.На мен ми звучи по-добре така Пък за вокала,говориш за това меко Ъ което вкарва в края на някои думи,нали? Сигурно му е по-лесно пеенето така,незнам Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 20, 2011 Отговорено Февруари 20, 2011 Като начало добре,все пак чуй първите два тона във вокала /разбира се от оригинала/ Успех! Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Добро е , кефи . Още малко тренировка на вокала и ще стане тамън . Откъм музика звучи приятно . Цитирай
travelcaster2 Отговорено Март 21, 2011 Отговорено Март 21, 2011 Началният акорд е най-обсъждания и оспорван акорд в света. И не е само една чиста китарка, а има и доста други инструменти. Не е достатъчно с D7sus11 Цитирай
Polyphone Отговорено Март 22, 2011 Отговорено Март 22, 2011 Много е приятно! Вокалът трябва малко да се поизглади. А тембърът на гласа е досущ като на Джеф Лин от ELO. А, къде са бековете? Цитирай
whitegoat Отговорено Април 1, 2011 Автор Отговорено Април 1, 2011 А, къде са бековете? Мерси! Все още няма такива екстри ! Цитирай
soggy.limp.biscuit Отговорено Юли 13, 2011 Отговорено Юли 13, 2011 Не искам да се заяждам, на мен не ми харесва. Имате страшно много неща върху които да работите, но човек се учи докато е жив... Поздрави и успех! Цитирай
Recommended Posts