paranoize Публикувано Февруари 18, 2011 Публикувано Февруари 18, 2011 надявам се да в се хареса като за няколко часа работа, стана доста прилично 1 Цитирай
trendkiller Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 По-скоро за феновете на филмовата музика Доста прилично се е получило, продължавай да циклиш! И трябва да поработиш над саунда още, какъв софт ползваш? Моето предложение е EastWest/Quantum Leap Platinum + Giga, само че трябва да качиш Windows 7 на 64bit. Парчето кефи, даже следващия път можеш да се пробваш да synch-неш композицията към видео (сцена от някой филм, примерно), това винаги е добра тренировка. Цитирай
paranoize Отговорено Февруари 19, 2011 Автор Отговорено Февруари 19, 2011 (Редактирано) мда, има няколко неща по саунда на тази песен, които ще оправя, когато не ме мързи, щото сега яко ме домързя и да, това с филма е добра идея, може да го направя следващия път за тази песничка, инструментите са на Miroslav, а ефектите на Hypersonic. East/westa ми праи проблеми в момента. Май ще дърпам някой east/west дето е 50гб... Редактирано Февруари 19, 2011 от paranoize Цитирай
bo_yan Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Звуците ,които си ползвал, не струват. Ориентирай се към Symphobia, EastWest, Vienna. Иначе- добра идея. @trendkiller, таз` Гига така и не успях да я подкарам, дай нелп на ПМ плс Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 19, 2011 Отговорено Февруари 19, 2011 Дори Едирол Оркестрал звучи по-добре от Мирослав, пък не е толкова голям. Като композиция е ок. Оркестрацията може и по-добре да се направи. Перкусията - страшно е еднообразна и не звучи много реално. Всички гласове звучат като че ли прекалено равно - малко повече разнообразие по отношение на динамиката би донесло малко повече рализъм. Между другото думата "песен" предполага пеене, с текст и прочее. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 (Редактирано) Хахах, ама тва верно дълбоко в себе си е метълски форум! Интрото ми напомни припева на The Crown&The Ring на Manowar... High and mighty alone we are kings Whilwinds of fire we raaaaaaaaaaid Mерси, че ме подсети да си попея малко от оня албум. Иначе както се спомена, тази композиция определено не е песен. А мен като фенка и на симфонична, и на филмова музика не ме впечатлява нито като музикални идеи, нито като оркестрация, нито като изпълнение. Мелодията на 1:04 до 1:14 ми е абсолютно непонятно откъде дойде и защо е там... Успех. Редактирано Февруари 21, 2011 от Viara Ivanova Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 22, 2011 Отговорено Февруари 22, 2011 ....''.Една песен за феновете на симфоничната музика''.... Парчето е интересно.има развитите и идея,Как ли ще го наречеш?Например на български.,Да добре е да го реализираш с по-добри семпли. В музикалната идея/композиция са вплетени /къде умишлено или неволно,все пак човешкото ухо се влияе/ доста етно елементи от северно европейския фолк,И накрая използването на инструменти от симфоничия оркестър не го прави симфонично парче. Имаш усет към този вид музика.Успех! Цитирай
bo_yan Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 (Редактирано) ^ Поклон вам Чудно, защо ли съществуват софтуерни семплери от по 50 и повече ГБ, след като и по света има хора, които могат да смесват, вероятно в пъти по-добре от някои чевръсти госпожи.. Само са си губили времето да семплират и да правят големи библиотеки наивни саунд инженери и прочее любителска сган ...абе ,прост народ... ----- ПС- Уважаема, поограмотете се малко, покажете умения по книжовен български език, че иначе няма как да убедите наивното общество във форума, че може да смесвате нещо друго, освен боб, кисело зеле и пържени яйца в една тенджера. Редактирано Февруари 23, 2011 от bmmusic 3 Цитирай
miro2bg Отговорено Февруари 26, 2011 Отговорено Февруари 26, 2011 На мен ми хареса! Продължавай да твориш така както ти усещаш нещата. Без да се влияеш от други мнения. Цитирай
Recommended Posts