разбойник Отговорено Февруари 23, 2011 Отговорено Февруари 23, 2011 blr, последното което искам е темата да се превърне в спор и мерене на познания, но пак ще ти опонирам. GK може да осигури звученето, което описвам и то е част от причината тази марка да е популярна. Постига се с комбинация от гейн, усилване на крайното стъпало и функция "Бууст" и като резултат се добавя определено изкривяване в среди. Нивото на изкривяване зависи от атаката при свирене, както и от степента на натоварване на крайното стъпало. Естествено, с различен бас, струни и начин на свирене звукът ще е различен - в един случай може да ти харесва, в друг не. И последно - не смятам, че усилвателите GK са някаква манна небесна. Има достатъчно други марки, които могат свършат добра работа и които харесвам. В тази връзка колкото повече различни апаратури се пробват преди покупка, толкова по-добре. 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 24, 2011 Отговорено Февруари 24, 2011 Не съм имал допир с GK, а ми се искаше да надникна във възможностите им преди няколко месеца, когато търсех варианти за това как да срина блока, в който живея. За късмет събрах пари и взех глава и кабинет на Warwick, които отговарят на моите критерии за звук. Скоро ще правим домашен сбор с Искрен, че не сме се виждали от ужасно много време и ако искаш заповядай, за да пипнеш още нещо, различно от това, което гледаш като опции в момента. Томан имат налични варианти и от тази марка. Факт е, че пада голямо влачене, но звукът си струва. П.П. За да не остана капо, growl съм постигал с игра с EQ на главата(както описа разбойник) и точно същия MXR като твоя. Дървесината на басът ми е далече от тази, която използват Warwick. Growl-ът не е точно този натурален ръмжащ тон на така мечтаните от мен басове, но пак е задоволителен и кара козинката ми да настръхва, а комшията да прави дълбоки ями с метла по тавана си. Поздрави, Вик 1 Цитирай
Recommended Posts