iceto999 Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Здравейте отскоро имам roland g 600 и проблема е че не иска да зарежда стиловете от дискета. Отначало мислех че е флопито обаче се оказа че не е то. Всеки път ми изписва че паметта е запълнена. Също така не мога вляза и в user style. Казаха ми че трябвало да се преинсталира само че не знам откъде да намеря софтуер и как става номера. Ако някой може да помогне да пише. Предварително благодаря. Цитирай
elfish Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 При моя също имаше този проблем, но един пич (не помня точно кой беше) ме намери в скайп и ми каза как да си ресна g-to. Обаче трябва да имаш стилове и бленди на дискета, защото се изтриват старите. Значи изключваш клавирчето и има едно копче write. Задържаш копчето write и без да го отпускаш включваш клавирчето. Трябва да ти изпише нещо от сорта на Original .... reloaded. И вече няма да имаш проблеми със зареждането и отварянето на стиловете Цитирай
iceto999 Отговорено Февруари 16, 2011 Автор Отговорено Февруари 16, 2011 При моя също имаше този проблем, но един пич (не помня точно кой беше) ме намери в скайп и ми каза как да си ресна g-to. Обаче трябва да имаш стилове и бленди на дискета, защото се изтриват старите. Значи изключваш клавирчето и има едно копче write. Задържаш копчето write и без да го отпускаш включваш клавирчето. Трябва да ти изпише нещо от сорта на Original .... reloaded. И вече няма да имаш проблеми със зареждането и отварянето на стиловете Колега много ти благодаря за съвета много ми помогна. Сега вече всичко е наред. Благодаря още веднъж. Цитирай
elfish Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Няма проблеми. Нали за това е този форум - да си помагаме и да обменяме опит Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 Напоследък е станало много модерно в тоя форум някой като има проблеми и да си дава скайпа. И какъв е смисълът, като после друг ще има същия проблем? Нали затова е направен тоя форум - за да си помагаме взаимно и да не се задават едно и същи въпроси постоянно Браво на elfish, че следи форума и поне предава знанията, които други са му предали, а не се е покрил Цитирай
Recommended Posts