Svanio Публикувано Февруари 15, 2011 Публикувано Февруари 15, 2011 Не знам зашо но се сетих за Limp Bizkit, прослушах отново старите тракове и нали сме китаристи викам дай да видим техния вуйчо що използва и бях ей така като видях каква китара са му направили на Wes Borland*китариста на Limp Bizkit* : http://www.youtube.com/watch?v=wI8e8LU4yHU За мен лично беше интересно надявам се и на вас. Видях му и китарата от Yamaha: http://www.youtube.com/watch?v=J4H-8LpBtfo , но Ibanez-a определно ми беше доста интригуващ. ПП чувствайте се свободни да пишете за подобни извращения* нали си е моя темата ППП темата е и за хейтърите. Прегледах форума, но не намерих същата, затова се осмелих да я пущя. Поздрави Ванката. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 (Редактирано) От въпросния модел на Ibanez са произведени общо 18 китари за целия свят. Ултра-рядък и красив инструмент, който чат-пат се вясва в ebay за по няколко хиляди долара. Много мечтана китара. Но докато ми падне в ръчичките, най-вероятно ще е станала вече vintage :р Един тип от sevenstring.org има три такива - завистта като чувство ми е чужда... освен в този случай. Иначе Уес какво да го коментираме - креативен перко на границата между гениалното и лудостта. Според мен има най-перфектните clean тонове в по-алтернативния метъл. Кой каквото ще да казва, обаче рифовете му в първия, втория и последния албум на LB са си маниашки отвсякъде. Освен това излиза, че е свирил във F# доста време преди Meshugga-рите да ни изкъртят зъбите с Nothing Въобще стане ли дума за креативност, Уес е една от първите фигури, които ми изплуват в съзнанието. поздрав с малко LB по същество - купон, купон и пак купон на сцената и пред сцената. Никъде не е писано, че трябва да се обръща внимание на Фред Дърст. Редактирано Февруари 16, 2011 от KeRRANGKid Цитирай
Recommended Posts