pwww123 Публикувано Февруари 13, 2011 Публикувано Февруари 13, 2011 Здравейте,аз съм от варна и скоро ходих в един магазин до руското.Да кажа че съм напълно начинаещ ще ходя на уроци.Препоръчаха ми една китара роулинг класическа за 155лв кажете мнение и добри марки Цитирай
Guitar Freak Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Здравейте,аз съм от варна и скоро ходих в един магазин до руското.Да кажа че съм напълно начинаещ ще ходя на уроци.Препоръчаха ми една китара роулинг класическа за 155лв кажете мнение и добри марки 155 лв. си е ясно,че ще е за начинаещ.Ако ще си вземаш класическа ти препоръчвам новите китари на Кремона.Аз моята си я купих преди 2 години от магазина срещу експресбанк за 210 лв. и вади невероятен звук и е удобна. Цитирай
gos Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 (Редактирано) Да,новите Кремони са добър избор,връщаш се в същия магазин "КАНЕВ"там ги има. Мисля,че цените им започваха от 220лв.Но това е най-добрия избор в съотношение цена-качество. Успех! Редактирано Февруари 13, 2011 от gos Цитирай
Recommended Posts