YNGWIE308 Отговорено Февруари 12, 2011 Автор Отговорено Февруари 12, 2011 Направи Far Beyond the sun. ще ми отнеме най малко шест месеца да го направя горе долу,много е сложно, и мисля че няма смисъл да убивам и малкото ми останали сиви клетки,все пак свиря за лично удовлетворение ,аз не съм професионален музикант.Поздрави........ Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 12, 2011 Отговорено Февруари 12, 2011 Супер е свирнята... не че съм критерии де, ама тея неща дето ги правиш ... Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 13, 2011 Автор Отговорено Февруари 13, 2011 Супер е свирнята... не че съм критерии де, ама тея неща дето ги правиш ... благодаря ти,колкото до критерия всеки сам по себе си е различен ,например аз не сьм нотно грамотен просто нещата ги усещам по друг начин-погрешния предполагам.... велики са хората които са го измислили.....пълно е с псевдо плагиати включително и моя милост но нали затова са кавърите.поздрави.... Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 13, 2011 Отговорено Февруари 13, 2011 Супер свирня, поздравления! Браво! Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 13, 2011 Автор Отговорено Февруари 13, 2011 браво на вас ,с тоя кавър на Ronnie James Dio избихте рибата YNGWIE308 светкавичен шред, браво! Предупреждавам те, че ако изсвириш Heaven Tonight, ще стане страшно (в смисъл, че като я чуя си чупя китарата)! Heaven Tonight E наистина е невероятно парче,нека си остане такова,мисля че някои песни не подлежът на укротяване[cover]като това,наистина е много красиво и неповторимо ...Поздрави......... Цитирай
zeratuL_x Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Браво,много добре се е получило! Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 благодаря ти,но backing track-a е ужасен никъде не намерих по-добър........Поздрави ... Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Браво, страшно добре свириш Не мисля, че съм чувал по добро свирене на Малмстиин 1 Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 благодаря ти,но да знаеш че ти си Големия.... Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 17, 2011 Отговорено Февруари 17, 2011 http://www.guitarbt.com/index.php?page=dl_list&cat=Yngwie%20Malmsteen малко бекинги . Иначе хвала , направо Ингви може да почне спокойно да си разпродава китарите :-) Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 17, 2011 Автор Отговорено Февруари 17, 2011 братле, не знам за YNGWIE ама така съм го закършил че скоро може да пусна FENDER-A за продажба,дано не се стигне до там де,иначе благодаря ти за отделеното време и backing tracks...Поздрави... Цитирай
zwero Отговорено Февруари 25, 2011 Отговорено Февруари 25, 2011 (Редактирано) Рядко влизам тук и затова с закъснение ще се включа с хвалбите Би ли споделил с висок или нисък екшън ги свирукаш тия работи...уж Ингви ги свирел с висок, ама на мен нещо не ми се вярва (аз се осирам и с висок и с нисък де, ама няма нищо ) Редактирано Февруари 25, 2011 от zwero Цитирай
YNGWIE308 Отговорено Февруари 26, 2011 Автор Отговорено Февруари 26, 2011 екшъна ми е нисък, дори прекалено, за yngwie : не съм много сигурен защото свирих на неговия модел и екшъна му беше нисък,но едва ли неговите с които свири имат нещо общо с тези които са на пазара..поздрави Супер свирня, поздравления! Браво! на мен лично началото ми харесва повече от солото,защото в него има много грешки,иначе благодаря ти за отделеното време... поздрави Цитирай
SCHINDLER Отговорено Март 13, 2011 Отговорено Март 13, 2011 В момента се сещам за думата на Кольо Карагеоргиев, че му е мъчно как тука се приказва повече отколкото да се свири и се засягат какви ли не теми,но рядко става въпрос за практическата част - свиренето.. Ето един свирач, а не зяпач...и покрай темата му има наченки на правилните въпроси относно КАК на практика постига това-онова. Още малко и ще си помисля,че форума в крайна сметка наистина ще си остане на Българските МУЗИКАНТИ. Да е жив и здрав младежа и да продължава да радва хората,които разбират от звук,и колегите си които са тук за да творят, не да се занимават с глупости. И на следващо място ...да радва и тези които с какви ли не фасони се опитват да заблудят себе си,народа...и други, че са големата работа...ама не могат да закърпят чувала,та съдраното от мързел и посредственост си седи и толкова. Цитирай
Recommended Posts