Jump to content
Българският форум за музиканти

Няколко Кавъра


SOLD!

Recommended Posts

Така, реших се отскоро, в името на прогресивната мисъл да запиша няколко кавъра и да ги споделя, за да получа някой полезен съвет или оценка. Ще се радвам да дадете мнението си. Вероятно и сами ще забележите, че може би повечето научени неща са грешни, като методи, но имайте впредвид, че нямам особени амбиции със свиренето, и на този етап го правя само за удоволствие, така че бъдете по-снизходителни. Оставям линк, като предпочитам да казвате мненията си в канала, или под самите видеота, в краен случай тук. Ще се радвам да погледна и някои ваши неща. Благодаря!

 

My youtube channel

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Привет отново! Качени са два нови кавъра, ще се радвам да ги видите и да кажете какво мислите. Този път заложих повече на по-опростени и "хващащи" неща.

Освен това, бих се радвал, ако някой ми сподели настройки за хубав тон на Korg Ax3g. Имам много любими, но когато се снимам на клиповете не излиза хубав звук, та ако споделите и хубава координация, за хубав звук, ще съм благодарен :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

Качих нов кавър. Можете да го видите на началната страница, от линка в първия ми пост. За този искам специално мнение, за sweep-a в началото. Мисля, че го правя правилно. но сякаше не ми звучи много правилно. Моля ви, чуйте го и кажете какво мислите. Благодаря!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моите поздравления за кавъра на А7Х. Доста добре изсвирено и добър подбор на песен (една от двете им песни, които стават за слушане от метълкор албумите за мен.). Ако правиш още нещо тяхно пускай! :) И да спомена, че чистия ти звук е страхотен. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много за хубавия коментар! :) И аз съм много горд с този кавърец, честно казано, има малки досадни грешки, но къде без тях. За звука се старая, поне чистия се получи наистина добре, за разлика от дисторшън тоновете, които все не успявам да направя както трябва :D

Иначе, по-нататък със сигурност ще пробвам пак нещо тяхно, ама се сещаш как стоят нещата със солата и лийдовете там, че направо ме е страх да гледам понякога :D

Благодаря пак!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали сме във ваканция, активизрах се повечко и записах две нови неща :D. Ще се радвам пак да ги видите и да кажете какво мислите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.