asen93 Отговорено Февруари 9, 2011 Share Отговорено Февруари 9, 2011 Благодарен съм на Ванката той ми помогна да си оправя дългия проблем които имах със драйвърите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
каменов Отговорено Февруари 10, 2011 Share Отговорено Февруари 10, 2011 А преди това проблема ти подобен ли е бил??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
asen93 Отговорено Февруари 10, 2011 Share Отговорено Февруари 10, 2011 Моят проблем беше преди със АСИО драйвърите не можех да ги настроя и нямах звук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
timez Отговорено Март 24, 2011 Share Отговорено Март 24, 2011 Някой подкарал ли е тая програма на Windows 7 Аз съм със седмица на лаптопа, инсталирах си последната версия на GUITAR RIG 4, която намерих (от някакъв руски сайт) и работи видимо добре. По-точно - приемам, че работи добре, въпреки че не съм напълно удовлетворен от звука, който излиза на слушалките. Питането ми е, дали ако направя нещо със саунд картата нещо ще се подобри. Или казано иначе, голяма ли е зависимостта на изходния сигнал (звук) от качеството на звуковата карта на компа? И другото, което се сещам да попитам колегите е дали с добавяне на USB Sound cart, би се получило нещо по-добро? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Март 24, 2011 Share Отговорено Март 24, 2011 Някой подкарал ли е тая програма на Windows 7 Аз съм със седмица на лаптопа, инсталирах си последната версия на GUITAR RIG 4, която намерих (от някакъв руски сайт) и работи видимо добре. По-точно - приемам, че работи добре, въпреки че не съм напълно удовлетворен от звука, който излиза на слушалките. Питането ми е, дали ако направя нещо със саунд картата нещо ще се подобри. Или казано иначе, голяма ли е зависимостта на изходния сигнал (звук) от качеството на звуковата карта на компа? И другото, което се сещам да попитам колегите е дали с добавяне на USB Sound cart, би се получило нещо по-добро? С коя да е малко по-свястна usb звукова карта, ще имаш по-добри резултати. За мен най-видните предимства са - ниско ниво на шума, ниска латенция, добро качество на звъка. Отделно имап на разположение прилични микрофонни прдусилватели, ако искаш да записвап с микрофон, линейни входове, евентуално инструментален вход за китарата и други полезни джаджи. Ама ти сам трябва да си прецениш дали си заслужава парите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts