Phreaker Публикувано Април 1, 2006 Публикувано Април 1, 2006 отлепи ми се костеното мосче на кухарката -заедно с държача на струните Дали да си го лепя сам / с какво лепило / или да търся лютиер ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Лютиер потърси(не трябва да ти вземе много). Иначе с епоксидна смола ги лепят. Цитирай
Phreaker Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Мерси много за отговора. Можеш ли да ми препоръчаш лютиер? За София става въпрос Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 pacman от форума е добър, и тънко взима. Пиши му едно ЛС. Цитирай
Aureliano Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 Туткал е най-доброто решение, според мен. Ако искаш, ще ти я направя. Цитирай
Overdrive Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 И аз имах такъв проблем с кухарката, но я оправих много по лесно - пробих 2 дупки на моста и корпуса, сложих 2 болта М5 и готово - няма отлепяне повече, друг въпрос е че моста се изметна, но направих нов от листова стомана, така вече няма измятане, а и звука на китарата стана доста по тенекиен Цитирай
gfw_cyclone Отговорено Април 8, 2006 Отговорено Април 8, 2006 Туткал е най-доброто решение, според мен Мда и аз имах една кухарка дето я лепих с такова - издържа бая време преди едни хора да я счупят ама аре без имена да не стават скандали Цитирай
MadHatter Отговорено Април 9, 2006 Отговорено Април 9, 2006 ХАХАХАХАХАХА да не ме топиш?!??! не ги чупя аз, щурма беше!!!! Проблема при мене (понеже се опитах да я оправя) беше, че после самите струни не бяха на мястото. Флажолета на 12то прагче и Тона на 12то прагче се различаваха понякога с повече от полутон. Цитирай
Recommended Posts