NoSoul Публикувано Април 1, 2006 Публикувано Април 1, 2006 Здравейте. Търсих из форума, не намерих коментари за това животно. Става въпрос за Dualist педал-а. Интересно ми е да чуя мнението ви за това и до колко би могло да измести кардан-а. Съмнявам се че някой от тук е тупал на това, но сериозно се замислям дали да не рискувам и да тупам с такова. Ето малко video. Цитирай
The Crow Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 А сега те спипах ,че не си гледал темата странни педали,която дори е забодена най-отгоре.Ето линк към нея http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=4962 Не ,че има много имформация за тях де. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Разбира се че знам за тая статия и този педал(аз от там знам за него). Все пак е маркирана статия. Мен обаче ме интересуваше коментар върху този педал специално какво мислите. Какво бихте казали на човек, който примерно е решил да си купи такова, а не кардан (примерно ) . Цитирай
Katsko Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 бих му казал да не се занимава с глупости Цитирай
NoSoul Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Жалко Надявах се на сериозно и аргументирано мнение Цитирай
vihro Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Не бе пи4,Katsko е прав.Виж как свирят барабанисти като Върджил Донати,Томас Ланг,наскоро набарах още един изверг -Грант Колинс,а сигурно има още десетки такива познати и непознати музиканти Цитирай
bonzo Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 (Редактирано) Препоръчвам ти ако ще си взимаш дуалист да е трипъл кик,защото да можеш да си свириш и с левия крак,обаче изобщо ти препоръчвам да си купиш хубав двоен педал и нещо хубаво за барабаните,вместо да хвърляш сумати пари само за някакъв педал,който в началото няма да можеш и да използваш. Редактирано Април 1, 2006 от bonzo Цитирай
NoSoul Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Добре, кажете ми, какви са предимствата на пресата пред това. И обратното. Просто събирам мнения по въпроса за джаджата и да ви кажа досега има 1 що годе сериозно мнение... Цитирай
vihro Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 Ами то4но това се опиттах да ти кажа,виж как и какво свирят по-горепосо4ените музиканти,със стандартен двоен педал.Не съм видял виртуозен музикант,за основен педал да използва то4но такъв,не 4е не е възможно,но дали е необходимо?И как са станали тези зверове толкова добри,като са използвали такъв тип педали?Едва ли.А bonzo искаше да каже,4е просто ще ти трябва много време да изграждаш не 4ак толкова нужна техника-не казвай,4е това не са сериозни мнения.Хайде успехИ ако имаш да дадеш толкова пари за такъв педал и имаш желание-просто го направи Цитирай
NoSoul Отговорено Април 1, 2006 Автор Отговорено Април 1, 2006 Глюпости, разбира се че ще си купя пъргаво карданче , само че се замислих дали не е добре да се отработят техники с този педал, за да ми е свободен фус-а Тва като забогатея Цитирай
The Crow Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Не човек купи си кардан просто няма смисъл от такива глупости (лично мнение).И според мен Iron Cobra-та изглежда много по-яко от тоя дуалист. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 2, 2006 Автор Отговорено Април 2, 2006 Няма кой да те гледа в краката докато тупаш Просто тея дето не са наясно могат да те гледат като голям камък докато си бачкаш с фус-а и биеш 16-тинки . Цитирай
Katsko Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Жалко Надявах се на сериозно и аргументирано мнение и не е това начина да го поискаш Цитирай
vihro Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Влез в сайта на Meinl,има едно видео на Ланг,изтегли си го и ще видиш как се съ4етава двоен педал с hi-hat-a.А ако помолиш Katsko,може и да ти услужи с DVD-то на Ланг и успех. Цитирай
NoSoul Отговорено Април 2, 2006 Автор Отговорено Април 2, 2006 @vihro мерси много, ще се разтърся. 10х и на всички които писаха серилзно. @Katsko извинявай че попитах тогава... Цитирай
Recommended Posts