Jump to content
Българският форум за музиканти

Микрофон Тип "брошка"


Our

Recommended Posts

Здравейте, не съм много навътре в звукозаписната техника. Занимавам се с компютри и знам за звука основни онеща, които ми служат там.

Имам нужда от микрофон тип брошка, но не от най-скъпите и маркови такива, а от някой по-като за простолюдието. Трябва ми да се използва няколко пъти, така че не е оправдано да вкарвам много пари, но за сметка на това ми трябва хубав звук. Намерих по някой сайтове такива за около 30-40 лв, която цена ме устройва, но никъде няма поръчка. Някой ако знае от къде мога да поръчам нещо такова много ще помогне :) Или ако има магазин на територията на Велико Търново също ще е от полза :)

 

Благодаря Ви много :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хубав звук с малко пари не става. И само микрофон не стига - трябва и някакъв предусилвател. Ако напишеш по-точно за какви конкретно цели ти е необходим въпросния микрофон, може да получиш и по-конкретни отговори. Иначе изключително добър за парите си е този: http://www.musicworld.bg/bg/c_1529/i_9851/AKG_CK_55_L.html, но ще ти трябва и фантомно захранване през миниXLR.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Убийствено конкретен отговор!

Не се заяждам. Пишеш, че се занимаваш с компютри - представи си някой да ти обясни проблема си с с компютъра във вида "Нещо пише на екрана и съм с Уиндоуз, как да го оправя?".....

Редактирано от presly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.