Jump to content
Българският форум за музиканти

мрачен рок от 90-те


Recommended Posts

Здравейте,

 

Това

 

http://sphinxter.data.bg/

 

са няколко авторски песни. Записвани са в демо-студио "на живо". В смисъл: песента се изпълнява и в реално време звуците от всеки инструмент (вкл. микрофона) влизат директно в записващата уредба т.е. изпълнението се записва не с външен микрофон а "по кабел". Е, до барабаните има микрофон де.

 

Изключение прави единствено "Черна Детелина 2" където има доста "синтетика". Също синтезатор, глас, ритъм китара, соло китара са записвани на отделни канали, смесването и записа са правени на компютър с Acid и т .н. "поиграно" си е малко повече :bravo:.

 

Стила е най-общо казано "рок", може би по-точно "готик рок", но най-добре сами ще прецените.

 

Много държа на музикантското ви мнение не толкова за качеството на записа (то както казах е доста "демо") колкото за самите песни. Т.е. моля ви да сте критични не толкова към звука колкото към музиката. Ще ви бъда благодарен за всякакви конструктивни коментари, мнения, забележки...

 

Благодаря!

 

Поздрави,

 

впв

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами харесват ми парчетата. вокала малко издиша на места <_< иначе като за записано на 'един дъх' е добре :ph34r:

Редактирано от stratocaster
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като цяло - вокала триаа да изпее по-добре нещата, има грешки. Има и дисонанси с баса, които триаа да се оправят. Някои от мелодиите са твърде наивни и незадоволителни. Има какво още да се оправя, ама ако го оправите, ше си имате готина банда, а точно тая музика има фенове и традиция в BG - от времето на Нова Генерация <_>

 

Успех :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми давайте все напред, идеите не са лоши, понастрйте си инструментите и най-вече вокала :P :P репетиции, свирене по метроном, знаете какво трябва да се прави, не сте на по 80 години предполагам, имате време :P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уау! Не вярвах, че има хора тук, които да правят музика, толкова напълно покриваща моя натюрел и музикален вкус! Наистина, много, ама много ми хареса. Ама нямам думички да ви опиша колко ме изкефи! Бих възкликнал даже "Ей такова ми се пее!", че и "Ей такова ми се свири!", но най вече "Ей такова ми се слуша!!!!!!!"... Много браво! Абе... Намам думи!

 

 

 

Гаргич

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

браво :) такова нещо от кога чакам да чуя...никой вече не прави такава музика....аз искам ама няма с кой....ихихи браво браво :) много ме зарадвахте хора :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.