Evtim Djerekarov Публикувано Февруари 3, 2011 Share Публикувано Февруари 3, 2011 На всички, с които имам е някаква работа(на някои от тях, не записах телефоните)искам да кажа, че могат да ме потърсят или да ми пишат ЛС и да се разберем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Февруари 3, 2011 Share Отговорено Февруари 3, 2011 Добра вест! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Февруари 3, 2011 Share Отговорено Февруари 3, 2011 Честито оздравяване !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Февруари 4, 2011 Share Отговорено Февруари 4, 2011 Да си жив и здрав! ...а пък работата не е заек да избяга. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Февруари 4, 2011 Share Отговорено Февруари 4, 2011 Бравос Честитутка! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Февруари 4, 2011 Share Отговорено Февруари 4, 2011 Welcome back, mr. Anderson! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Февруари 4, 2011 Share Отговорено Февруари 4, 2011 Чесън и лимони му е майката Да си здрав е голяма работа! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts