~DN Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 (Редактирано) Димитър Лазаров, на 18г. от София. Започнах да свиря на акустична китара миналия Великден, което продължи около 4 месеца, след което си купих електрическа. Общо ги сложи 8 месеца стаж до днешна дата. Харесвам блус. Всъщност, харесвам много неща, свързани с музиката през последните 7-8 десетилетия, обаче най-голямо внимание обръщам на блус, ама от оня бързия и твърдия, 'дето го свирят Слаш, Енгъс и Джими Пейдж. Нямам музикално наследство от никой. Когато бях 2-ри клас, видях едни дискове на Pink Floyd в нещата на майка ми. Като я попитах какво е, ми каза "малък си за това, остави го". А до 13-годишен не бях виждал интернет, нито знаех, че радиото има и други станции, освен Хоризонт. Но пък си записвах видео касетки с песните, които ми харесваха по Mtv и MMтв. Един от любимите ми записи беше на Californicaton на RHCP. Помня когато излезе и го въртяха по ТВ. От тогава, някак си тая главната песен ме преследва навсякъде в последните 12-13 години. Нещо като "моята песен" е, още от съвсем малък. Во так. Освен, че музиката значи много за мен, че обичам китарата и т.н., обичам и да вдигам щанги, да ям, да пуша, да играя волейбол, да мастурбирам, да излизам с хора всякакви - дали току що съм се запознал, или съм пръв амиго от малък с тях, все тая. Обичам контактите с други. Обичам да спя, да лежа, да се разхождам, понякога да тичам в парка. Бая противоречиви интереси, а? Аре стига, че много ви стана. Ето и снимки, понеже съм дашен: п.п. Нямам гадже, така че чакам дамите с отворени обятия. Да знаете пред мен да не се срамувате от нищо. Айде да бягам да свиря, че сигурно и половин час не ми се събира днес с китарката. Редактирано Февруари 2, 2011 от ~DN Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 27, 2011 Отговорено Февруари 27, 2011 Нямам гадже, така че чакам дамите с отворени обятия. Сладур Цитирай
blr Отговорено Февруари 27, 2011 Отговорено Февруари 27, 2011 Охооо, тук май свалка се заформя Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 27, 2011 Отговорено Февруари 27, 2011 (Редактирано) Баце, в тоя форум нема жени. Само брадясъли метълисти дебелаци. Айде добре дошъл и успех! Редактирано Февруари 27, 2011 от Anakon Цитирай
Recommended Posts