prodanoff Публикувано Февруари 2, 2011 Публикувано Февруари 2, 2011 Преди месец си взех PHONIC MU 1202 Върши ми страхотна работа за репетиции, няма шум, нищо... Но от доста време имам мерак да записвам. Имам що годе сносна техника. Единствено зацепвам на въпроса каква звукова карта да взема. Та може ли да ми препоръчате външна звукова карта (USB) до 200лв. Държа да е външна, защото смятам с лаптоп да записвам, а пък настолния ми компютър няма къде да се сложи звукова карта - дъното има две места, едното е заето от видео картата, а другото от ЛАН картата. За сега съм спрял на TASCAM US-100 , ама не знам на прав път ли съм. Цитирай
blr Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 Защо не вземеш да зачетеш този раздел на форума, всяка трета тема е точно като твоята. Информация има колкото искаш. И за да не кажеш, че само ти спамя темата ще ти дам едно мнение. Ако целта ти е само запис на репетиции от пулта ето това: http://www.musicworld.bg/bg/c_1428/i_26264/BEHRINGER_UCA222.html е в пъти по-евтино и ще ти свърши на практика същата работа. Аз не бих дал 200 лв за 16-битова карта, а и някои хора се оплакват от калпави драйвери. За тези или малко повече пари, с малко дебнене можеш да си купиш нещо по-добро, на старо от форума. Цитирай
Recommended Posts