Viara Ivanova Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Преди няколко дни слушах това пpоизведение и се сетих за една тема...музика за "душевно болни"...не разбрах тогава защо така е кръстена темата. Ако "онова" е за душевно болни,незнам това как би се възприело ... Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 31, 2011 Отговорено Януари 31, 2011 Кака, вкара ме в ебати психозата! Ся няма да спя три дена и три нощи ... Единственото, което ми хареса бяха барабаните (или рототомите) там каквото им се вика С бира в ръка! Герги Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 31, 2011 Автор Отговорено Януари 31, 2011 Мен пък ме изкефи ... Заглавието само по себе си е стряскащо и може би заради това ти е страшно... Аз след като го слушах няколко пъти прочетох, че заглавието всъщност е дошло след като композиторът го чул изпълнено. Чисто композиционно е ... интересно Цитирай
Anakon Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Баце, тва е ужасно! Щех да пометна докато го слушах... Цитирай
Babyface Bob Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Вах! Но пък както каза Герги - с бира в ръка всичко е по-леко! С втора бира в ръка! А Четир'есет Цитирай
Cutthroat Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Преди известно време бях на таква вълна. Слушах някакво нойз/авангард джаз радио и редовно имаше някви такива откачение работи. Цитирай
Recommended Posts