Георги Тотев Публикувано Януари 31, 2011 Публикувано Януари 31, 2011 Искренно се извинявам, ако някога е пускана тая тема, ама поради леко замъглен поглед не я видях в 21-те (двадесет и еднате) теми. Та въпроса ми освен бутона "Edit" на личен пост, може ли да се добави и бутона "Dlete". Върти ми се някъде из глава нещо относно изтриването на потребители и изчезване на техните мнения и загубата на контекста на следущия коментар, но тука говорим за "бутон" действащ 5-10 мин, знам, че за "Edit"-a времето май беше 15 мин. Щото понякога се получават "double post"-ове, някой ... като мене казал, нещо и след минута две размислил ... и едитнал на многоточие. Надявам се да съм бил достатъчно изчерпателен, че не ми се разтягат локуми! Поздрави на целия екип, който ще затрудня Герги
synchu Отговорено Февруари 1, 2011 Отговорено Февруари 1, 2011 Въпросът е повдиган Не се предвиждат промени в политиката. Наличен е бутон за редакция на мненията и бутон за докладване - в случай че е необходимо да се изтрие дублирано мнение 1
Recommended Posts