Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци по пиано


Recommended Posts

Видях,че има доста теми с линкове за виде уроци по китара обаче никъде не видях да има видео уроци по пиано :think: :) .Искам да попитам дали някои знае линк с видео уроци по пиано??Ако някои знае да даде :greenball: :exclaim:

Предварително благодаря за вниманието и за помоща.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за съжаление не ми е попадало нищо такова.ако има и на мен ще ми е интересно.

 

P.S.аз давам уроци по пиано.от пловдив съм.ако си заинтересован драсни едно ЛС:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аами само да попитам (някой дане се засегне ей! ;) ) проверявали ли сте ТУК , гледам има разни урочета. Не мога да преценя за начинаещи или напреднали са, нито дали вършат работа или не.

 

Силно ме интересува обаче WTF??? :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

P.S.аз давам уроци по пиано.от пловдив съм.ако си заинтересован драсни едно ЛС:blink:

Аз съм от София и имам учител по пиано, но просто ми е интересно(любопитно) да видя дали има видео уроци по пиано.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Видео уроци за пиано има...но далеч не са толкова много както тия за китара примерно...Ще изброя тия които аз съм гледал и за които знам:

- Jordan Rudess - The keyboard wizardy - това беше първото нещо, което гледах и тогава, едва започвайки да свиря, намерих доста интересни упражниния, техники и тн. Сега като го гледам също се присещам за нещо, което съм забравил междувременно...

- Scott Houston - Play piano in a flash! - урок за абсолютно начинаещи - хора което ей сега в тоя момент сядат пред пиано за сефте и виждат ноти...Човекът обяснява как за 2 часа може да направи всеки такъв пианист, че да може да си свири вкъщи за кеф.

- Pattern piano (original) - Пак се почва отначалото, като ключовото е, че показват фигури и модели...и като ги навържеш всичките и ги разнообразяваш и пак ставаш много добър, като да си дрънкаш вкъщи...

- Pattern piano (blues) - Почти същата история като горното ("преподавателят" е същият младеж), но тук акцента пада върху блуса...

- Masterclass po Jazz piano - (Едно голямо благодаря на Vlad за което :) ) - това са по-скоро интерактивни уроци за джаз...отваря се като програмка, имаш виртуална клавиатура и ти светка какво се свири. В същото време един джазист обяснява какво се случва, как и какво да се свири и тн. Има си и много миди-та с него...Абе въобще много е готино :bravo:

 

Има още доста някакви малки неща което съм гледал, но те като че ли не си струва да се споменават :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аами само да попитам (някой дане се засегне ей! :) ) проверявали ли сте ТУК , гледам има разни урочета. Не мога да преценя за начинаещи или напреднали са, нито дали вършат работа или не.

 

Силно ме интересува обаче WTF??? :)

Аз съм малко скептичен относно "Видео уроците", но точно това което даваш не е от наща порода :bravo: Смисъл тва не е "клавишен" инструмент :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам два:

Keith Jarrett - The Art Of Improvisation

Jamey Aebersold - Anyone Can Improvise

Смело мога да кажа, че са доста добри, но са за НЕЧОВЕЦИ!!! :green:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Yiwigi може ли да дадеш линк поне към едно видео от всички тези които изброи? ;)  :P  :P

Всички ги има в twins-a... За обикновен даунлоад...не знам :P

 

Ще кача Рудес на сървъра на братовчедчето, но линкът няма да работи денонощно имайте предвид :P

 

Ето го:P

Редактирано от Yiwigi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не мога да намеря ш******* страница Страницата, която търсиш, си е е**** майката. Или собственика на сървъра се е напил кат' говедо, изключил е тока или се търкаля някъде баз памет и националност. Или нея въобще не я е имало и к'ъв го търсиш тука, не мога да разбера. -------------------------------------------------------------------------------- Пробвай да накликаш следното: Цъкай на Refresh или иди се наспи и ела по-късно. Ако този адрес сам си го написал, то изпий още една бутилка бира и го напиши отново. За да провериш дали изобщо имаш връзка с Интернет, влез в Tools и там десетина минути търси Internet Options. Пий още една бира, цъкни на Connections, после помпи на Settings. Нищо ли не става? Значи малко бира си изпил. Вземай бутилка водка, слагай кисели краставички за мезе, изключи компа и с думите "А бе за къв чеп ми е този нет ?" иди да спиш. На някои сайтове админите са големи мухльовци, и навсякъде слагат разни кодирания и щифрования и всякакви такива тъпотии. Този сайт с такива глупости не се занимава, така че можеш и да не търсиш настроиките на SSL. В края на краищата натискай на Back и се връщай там от където си се домъкнал- сигурно е пълно с голи мадами. От това което търсеше, никакъв грездей на намерих. Microsoft Internet Explorer

:think:

 

Топсън, имаш ЛС.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично не мога да го изтегля. Струва ми се, че сървърът има проблем с дългите имена. Свалям 1.5 КВ файл и това е то... :bravo:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сори, че така... :greenball:

 

Ще търся начин да го кача на някой фрии сървър...

Иначе - тук

Редактирано от Yiwigi
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.