guitar master Публикувано Декември 29, 2004 Публикувано Декември 29, 2004 Излезе ми една оферта да си взема такова животно и за това питам. Цитирай
synchu Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Щом е добра за Victor Smolski - значи е добра Т'ва в кръга на шегата - извън него - китарата си е много много добра...няма да сбъркаш. хехехе Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Аз мислих да си взимам точно такава!! Но ми излезна оферта за един Ibanez EX и си взех него!! Но мисля, че няма да сбъркаш, ако е вземеш!! После ако е вземеш да кажеш как е!!! Цитирай
guitar master Отговорено Декември 29, 2004 Автор Отговорено Декември 29, 2004 Няма проблеми!Мерси за мнението,остава само да и стигна потенциала на китарата и ехе... :guitar: Мечти,мечти Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Китарата е супер Имам я от около 1 - 2 години и съм много доволен. Успех Цитирай
vovcho Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Аз имам една Yamaha Pacifica и съм страшно доволен и много си ме кефи. Представям си тая колко ще е добра, дето са ти я предложили. Цитирай
bulby Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 RGX420S Reviews Overall rating 9.7 при 32 мнения - какво чакаш ? Само кажи за какви пари тя я предлагат все пак ? П.С. Притежавал съм Yamaha ERG121 и бях изключително доволен от нея, особено спрямо цената и. Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Overall Rating: 1015 years playing. I also have the following electric guitars: 1959 Gibson Les Paul Custom, PRS CE-22, Ibanez JS1000 (Joe Satriani Model), Santana SE, Danelectro U2 '56 reissue, Stevie Ray Vaughan Signature Fender Stratocaster. I'm very satisfied with this guitar. I wanted a versatile instrument, but this happened to be a rock guitar, and a very good one. For rock /metal style I bought the Ibanez JS1000 and after spending more than a thousand bucks I didn't got the sound I wanted. Well, this $450 Yamaha beats the $1,000+ Ibanez JS1000 in sound, value and features. Този ме разби. Би ми било интересно да пробвам Ibanez JS1000, не вярвам да е по-зле от моята made in taiwan китарка Иначе основната ми забележка към великолепната RG420S е ръчката на тремолото - страшно е хлабава. Казват, че повечето флойд-роузи им става така ръчката след 1 - 2 годинки свирене, но моята, а като гледам и на доста други хора си е така фабрично. Някой да има идея как да я оправя? Цитирай
bulby Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Моята е така фабрично, има си луфт Иначе често тези ревюта не са съвсем точно, но дават добра представа... Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 (Редактирано) зависи няма луфт аз смених втулката с нова от завода на ибанез защото старата я строших от ръчкане.... и ръчката стои където и кажа и зависи от модела моята е с пластмасови пръстенчета Редактирано Декември 30, 2004 от Nalbantov Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Мдам - май всичко опира до модела. Преди тази китарка си бях взел за много кратко RG420D6 (Drop 6) и нейното тремоло беше същото. Ако някой има идея за workaround нека сподели, ще черпим Цитирай
guitar master Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 Mи смятам да я взема за около 400лв,като за втора ръка е доста запазена.Добра цена ли е това? :think: Цитирай
bulby Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Предполагам, че да. Все пак се попазари да ти я смъкне до към 350лв примерно Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 (Редактирано) по въпроса че ръчката на флойда хлопа.......ами специално на моя джаксон тя се настроива колко да хлопа. може да се напрраи да е свободна, може да се напраи и корава кат камък. просто се затяга прокрепващия винт. ама на ямахата и ибанеза са по различни на някои модели мисля че. пък тази ямаха е страхотна. само и слагаш едни адаптори димарцио и става пушка отсекъде. ако е запазена 400 лв е перфектна цена. аз и повече бих дал!!!!! Редактирано Декември 30, 2004 от stratocaster Цитирай
MDFk Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Китарата е супер Имам я от около 1 - 2 години и съм много доволен. Успех Верни си е!!!и аз така!!!Няма да сбъркаш 4ове4е!!! за ръ4ката:и мойта хлопаше ама я оправих като я намазах с безцветен лак за нокти(добре 4е сестра ми не е във форума,4е щеше да ме утепе :killyou: ).мажеш 2-3 слоя,4акаш да изсъхне и слагаш.просто,бързо и ти върши работа немалко месеци,зависи дали много ръ4каш и я сваляш... Цитирай
Recommended Posts