Viara Ivanova Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 (Редактирано) Аз продължавам с линковете, надявам се да не досаждам.Това е книга, която вероятно е в библиотеката на повечето съфорумници, които се интересуват от пеене. Открих я поместена тук за четене онлайн(доколкото разбирам има и опция за сваляне. Мисля, че е интересна и ще бъде полезна за новорегистриращите се, които понякога звучат доста объркани от подредбата в раздел Вокали. Съдържа биографична информация за този великолепен певец и човек, негови размисли по различни певчески въпроси, плюс "тайните" на неговите техника на дишане и тон, както и упражнения, които си е съставял през години целящи стабилизиране на тона и интонирането, подвижност на гласа...Мисля си, че може би ще е по-полезно да бъде именно в "нашия" раздел, но ще оставя това решение на компетентните органи. Редактирано Януари 29, 2011 от Viara Ivanova Цитирай
Flame Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Много интересно. Мерси за линка, може да се окаже наистина полезен. Цитирай
valitchy Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 И аз благодаря за линка, почнах да чета веднага! Цитирай
Cutthroat Отговорено Февруари 7, 2011 Отговорено Февруари 7, 2011 Почнах директно от раздела свързан с техника естествено. Вдъхновяващо си е Цитирай
Recommended Posts