Veli345 Публикувано Януари 29, 2011 Публикувано Януари 29, 2011 Здравейте! Искам помощ за следния проблем.Сутринта си свалих струните,за да мога да почистя прагчетата.Като ги сложих отново,при дърпане на ре и ла струна се чува звън който мисля че е от машинките.Разглобих машинката на ре, но звука пак остава. Струните са старички и може и заради това да е ( на ре струна горната чест има места,където се вижда металната нишка). Моля ви помогнете ми, че вече ме хваща паниката Цитирай
Mairomaster Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 Както ги описа струните в доста лошо състояние ще да са. Вземи ги смени най-напред, нищо не губиш, даже печелиш много. Цитирай
Veli345 Отговорено Януари 29, 2011 Автор Отговорено Януари 29, 2011 аз струните ще ги сменям но сега забелязах и друго когато притисна задната част на машинката жуженето спира Имам чувството,че нещо е разхлабена или нещо друго,но май е от нея,какво да направя .... Цитирай
L.K. Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 Кое наричаш "машинка", че така много общо ми звучи? Цитирай
Veli345 Отговорено Януари 29, 2011 Автор Отговорено Януари 29, 2011 оф машинка ли съм писал грешка- имах предвит ключовете (изобщо металната част ) Цитирай
L.K. Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 В тази тема съм описал подобен проблем. При смяната на струните натегнах всичко по главата, включително леко тръсрода. Сега не ми дрънчи (главата). Цитирай
Veli345 Отговорено Януари 29, 2011 Автор Отговорено Януари 29, 2011 видях темата но при мен става дума за акустична китара открих че проблрема идва от 1 струна (ми) и по-точно от ключа, дори и да го затягам на макс пак жужи Цитирай
L.K. Отговорено Януари 29, 2011 Отговорено Януари 29, 2011 Отхлаби много струната и затегни болта на зъбното колело. После навий струната и гледай да е подредено. Виж края на струнаат да не опира в нещо. Цитирай
Recommended Posts