Guitar Freak Публикувано Януари 25, 2011 Публикувано Януари 25, 2011 Понеже тази седмица ще си купя нов Schecter от този магазин искам да ви питам рисковано ли е да си го поръчам от онлайн магазина? Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Като не си сигурен, защо не пробваш по телефона, така или иначе магазинът в България е един?! П.П.: Добър избор! Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Защо направо не отидеш до магазина. Той е на улица Бачо Киро №49. Поздрави! Ванко Цитирай
Guitar Freak Отговорено Януари 25, 2011 Автор Отговорено Януари 25, 2011 Не мога да отида защото съм от Шумен, но все пак ми се искаше,за да мога да я хвана и да я пробвам преди да я купя. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 26, 2011 Отговорено Януари 26, 2011 Купувай спокойно ! Пичоветеса супер - няма да имаш никакви проблеми Цитирай
Trysth Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Потвърждавам, че пичовете са сигурни. Най-добре да им звъннеш по телефона и да се разберете. Определено ще могат да ти дадат инфо и да помогнат с каквото могат. Цитирай
preIbanez Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 Позбавам лично собственика, както и много други хора тук го знаят, и го познавам като човек който е точен и ще ти свърши работата. Причината изобщо да отвори този магазин е че е истински фен на марката и иска да работи за популяризирането и. Аз също бих те посъветвал да ползваш телефона, не за друго а понеже нищо не може да замени личния контакт. Сигурен съм че ще ти бъде обърнато полагаемото внимание, както и че ще получиш адекватен отговор на потенциалните въпроси. Аз лично не бих се поколебал да поръчам, и дори планирам по натам като се наканя да сторя това. Китарите Schecter са инструменти с отлично и безкомпромисно качество на много добра цена. Няма да съжалявш. Надявам се всичко с избора ти да бъде наред и да се радваш на личния си Шект за дълги години напред. Цитирай
patman Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 И аз го познавам и е супер точен и услужлив. Няма да съжаляваш нито за китарата нито за магазина. Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 всичко казано дотук е истината Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 (Редактирано) Потвърждавам. Скоро се обаждах до магазина, понеже ме домързя да се разходя в този студ до там, за да питам за едни конкретни размери на грифа при един определен модел. Получих точен отговор и информацията, която ме интересуваше. Останах с добро впечатление. Редактирано Януари 27, 2011 от Bobolin Цитирай
preIbanez Отговорено Януари 27, 2011 Отговорено Януари 27, 2011 ...Бате Стъмпи е маняк...истински професионалист...ерудиран в дебрите на китарната техника...и понеже е китарджия от както се помни...знае как мислим и какво очакваме музикантите...дано да успее в страхотното начинание...стискам му палци.. Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Януари 28, 2011 Отговорено Януари 28, 2011 ^И аз гo познавам. Наистина разбира много, както и другите пичове. Със Шектер няма да сгрешиш. Ще ти обяснят нещата които не са ти ясни. Отношението към клиентите е може би най-доброто, което ще получиш от музикален магазин. Препоръчвам с две ръце. Поздрави! Иван "Ванко" Пашов P.S: В последните седем коментара освен истина нищо друго няма. Цитирай
Recommended Posts