drago hazart Публикувано Март 29, 2006 Публикувано Март 29, 2006 (Редактирано) работя върху нов инструментален албум,интересувам се от оборудван дръмър, агресивно свирене с 2 каси изпратете ми демо drago_hazart@yahoo.com Драго/Хазарт Редактирано Март 29, 2006 от drago hazart Цитирай
Хр_Христов Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 Ами то ти май трябва да пращаш пък всеки да реши сам за какво става дума. Иначе то тука май почти няма човек който да не си пада по агресивно свирене т.е. тук е мястото и за какъв стил става въпрос. Много стилове са с две каси и агресивни Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Човекът е много стабилен китарист,свирил е в "Хазарт" и "Конкурент" (оригиналния такъв,не последвалите вариации на тема "Емо Анчев Бенд") и при него няма слабо! Въобще не става дума за някой аматьор. Успех,Драго! Цитирай
Хр_Христов Отговорено Април 3, 2006 Отговорено Април 3, 2006 Винаги съм бил фен на "Конкурент" . Лошо е че наскоро търсих техни записи у нета и намерих само една две песни. Иначе се задоволявам с кавъра който им правим. Аз имам доста свободно време но нека завърша записите които правя в момента и ще пратя да чуеш! Цитирай
NeonGod Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 мога да предложа един тип които кьрти мивки.но неговата агресия отива и кам чупене чат пат.говоря за барабаниста на Gabana.незнам такав болен тип едно че свири даже бих казал перфектно се получава това сьа агресията.мове да чуете някои техни неща вав нета.и да си кажете мнението за него. Цитирай
aladin Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 работя върху нов инструментален албум,интересувам се от оборудван дръмър,агресивно свирене с 2 каси изпратете ми демо drago_hazart@yahoo.com Драго/Хазарт А със заплащане ли или на бригадирски на4ала? Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Ем, батка, аз лично съм ориентиран към доста агресивна музика. Обаче комплектът ми е в окаяно състояние, а чинели само от познати мога да намирам, понеже ми ги откраднаха моите. Имам значи кардан, малко барабанче, което ... бе има и по-добри. Бе могат да се намерят, само да има желание. А ако е за записи, там би трябвало да си имат някакъв кит. С'а може и да се изхвърлям доста, ама пък си имам и амбициите. http://hateeternal.data.bg/Human%20Puzzle/...%2015%20sec.mpg << Това съм аз на 19.03.06 в края на едно парче. Но кажи и за какво точно става въпрос като стил де. мейл - metal_freak@abv.bg , ако има нещо. Цитирай
runninglion Отговорено Юли 6, 2006 Отговорено Юли 6, 2006 работя върху нов инструментален албум,интересувам се от оборудван дръмър,агресивно свирене с 2 каси изпратете ми демо drago_hazart@yahoo.com Драго/Хазарт Здрасти Драго! Пише ти Илиян от "ХОРИЗОНТ", в момента съм в България и съм без момчетата защото те са в Корея. Ако искаш може да се видим и да поговорим и аз имам някакви идеи за бачкане така, че ми звънни. Телефона ми е 0899/688989 Цитирай
rovira Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Винаги съм бил фен на "Конкурент" . Лошо е че наскоро търсих техни записи у нета и намерих само една две песни. Иначе се задоволявам с кавъра който им правим. Аз имам доста свободно време но нека завърша записите които правя в момента и ще пратя да чуеш! Тук можеш да чуеш песни на Конкурент http://m.dir.bg/izpulnitel_mp3.php?id=23 Цитирай
Recommended Posts