джани Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Misa Digital Instruments Kitara Цитирай
TONY Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Яко. Пък и няма да си купуваш струни. Цитирай
Guitar Freak Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Какви ли неща няма да измислят. Цитирай
bratmito Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 Тъкмо преди 5 мин гледах това и си мислех,че вече нищо не може да ме учуди. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 (Редактирано) ^ bratmito :Загубих 5 минути и 10 секунди от живота си за да ... не чуя нищо! Ко е тува .. А Към темата и автора и: "А туфа ко е?" Наздраве! Герги П.П. Няма ли прости неща, та да си Осложняваме животеца със сложните Редактирано Януари 24, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Представям си как по средата на биса на някой концерт на театралите Rudess зарязва Continuum-а и отива на solo battle с една ей такава китарка, а Petrucci го гледа ей така П.П.: Интересува ме на тва нещо може ли да се жули слейър, или ще звучат като някой диско ремикс? Цитирай
bratmito Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 ^ bratmito :Загубих 5 минути и 10 секунди от живота си за да ... не чуя нищо! Ко е тува .. А Към темата и автора и: "А туфа ко е?" Наздраве! Герги П.П. Няма ли прости неща, та да си Осложняваме животеца със сложните Има две видеота,гледай по-внимателно.Първото е нещо като презентация,второто е вече ревю със звук и как се работи с въпросното чудо на техниката. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 (Редактирано) ^ И второто го изледах и пак нищо не чух ... само видях някакъв да стърже сирене ... или беше кашкавал .... не успяхда разбера! Ако някой може да ми обясни, че аз съм лаик ... Со кротце, и со благо Герги Редактирано Януари 25, 2011 от Георги Тотев Цитирай
Recommended Posts