musician_girl Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Здравейте, От няколко месеца свиря на акустична китара и най - сетне реших да опитам и на жицата. Търся си китара за по - леки песни в стил поп и рок. Като песните на Jonas Brothers, Rihanna и прочие. Не държа китарата ми да е чисто нова, тоест може и да е на старо. Може да се каже, че не разбирам нищо от ел. китари. Така, че обясненията няма да са излишни. Ще ми трябва естествено и кубе. Колко горе-долу ще ми излезе общо?
musician_girl Отговорено Януари 24, 2011 Автор Отговорено Януари 24, 2011 +кубето ли?? А какви са моделите, за китара и за кубе?
blr Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 В този раздел на форума и в раздел "продавам" ще намериш всичката, необходима информация повторена и потретена-чети!
Shred Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 (Редактирано) Извадила си късмет че съфорумниците не са те оплюли както обичат да правят по такива теми. Иначе по темата, послушай blr и прочети някоя подобна тема, има найстина много изписано по въпроса за 1-ва китара. За парите: ще ти излезе толкова колкото искаш да дадеш! Ако искаш може да си вземеш всичко за 300 лева(няма да е качествено но като за новобранец става) а може и да се охарчиш ако имаш възможността и да си вземеш нещо добро. Колкото и да четеш най полезния съвет който ще видиш е да отидеш с някой твой приятел който разбира от тези неща и той да ти избере някоя китара според бюджета ти . Ако нямаш такъв приятел може да се зачетеш в гореспоменатите теми,в които е описано подробно ВСИЧКО което трябва да гледаш като си купуваш китара. Но ако е за 200-300 лева,колкото и да избираш разликата нее толкова голяма.Задължително условие е да ти е удобна!! Успех с намирането Редактирано Февруари 3, 2011 от Shred
Recommended Posts