Jump to content
Българският форум за музиканти

Съвет, Плз


musician_girl

Recommended Posts

Здравейте,

От няколко месеца свиря на акустична китара и най - сетне реших да опитам и на жицата. Търся си китара за по - леки песни в стил поп и рок. Като песните на Jonas Brothers, Rihanna и прочие. Не държа китарата ми да е чисто нова, тоест може и да е на старо. Може да се каже, че не разбирам нищо от ел. китари. Така, че обясненията няма да са излишни. Ще ми трябва естествено и кубе. Колко горе-долу ще ми излезе общо?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Извадила си късмет че съфорумниците не са те оплюли както обичат да правят по такива теми. :thumbs_up:

Иначе по темата, послушай blr и прочети някоя подобна тема, има найстина много изписано по въпроса за 1-ва китара.

За парите: ще ти излезе толкова колкото искаш да дадеш! Ако искаш може да си вземеш всичко за 300 лева(няма да е качествено но като за новобранец става) а може и да се охарчиш ако имаш възможността и да си вземеш нещо добро.

Колкото и да четеш най полезния съвет който ще видиш е да отидеш с някой твой приятел който разбира от тези неща и той да ти избере някоя китара според бюджета ти . :) Ако нямаш такъв приятел може да се зачетеш в гореспоменатите теми,в които е описано подробно ВСИЧКО което трябва да гледаш като си купуваш китара. Но ако е за 200-300 лева,колкото и да избираш разликата нее толкова голяма.Задължително условие е да ти е удобна!!

Успех с намирането :)B)

Редактирано от Shred
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.