Metallicafan2 Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 (Редактирано) Здравейте, изправен съм пред дилема има ли смисъл да се занимавам с пеене на метал. Знам че началото Fade to Black не е типичен метал, но по мое мнение на това клипче звуча сравнотелно добре. Моля коментирайте клипчето и кажете ставам ли за певец. http://www.youtube.com/watch?v=g5JDRshVgUw Редактирано Януари 23, 2011 от Metallicafan2 Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Аве ти май се бъзикаш нещо?? Това продължението на "Кен ли" ли е? Как може в клип от 0:53м, с който някой да трябва да определи ставаш ли за певец да преобладава разстроена китара и пеенето да почва от 0:34 ?! Като пускаш нещо за мнение: 1.научи мелодията на това, което пееш 2.ако ще пееш с думи-научи текста 3.запиши значително повече от 20секунди и чак тогава го пусни Цитирай
pixitoo Отговорено Януари 28, 2011 Отговорено Януари 28, 2011 Пусни малко пове4е да 4уем Не съм специалист, не мога да ти кажа ставаш ли...но дори и да не ставаш за певец ако се кефиш..не спирай. Цитирай
Nickname Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Имам същото запитване http://www.megaupload.com/?d=L34JD661 Записано е със Sound Recorder-a затова прекъсва накрая...Може ли да се помогне,къде са ми грешките. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Аз лично не мога да достигна до файла. Цитирай
Flame Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Имам същото запитване http://www.megaupload.com/?d=L34JD661 Записано е със Sound Recorder-a затова прекъсва накрая...Може ли да се помогне,къде са ми грешките. Можеш ли да качиш още нещо? Записът звучи интересно. Може би ще е добра идея да използваш друг сайт, тъй като ще е добре Вяра да чуе, според мен има материал. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Имам същото запитване http://www.megaupload.com/?d=L34JD661 Записано е със Sound Recorder-a затова прекъсва накрая...Може ли да се помогне,къде са ми грешките. Страшно много ми звучиш като един познат, който упорито настоява да пее дикинсънската, и като тембър, и като маниер на пеене, макар да звучи толкова готино на ниско. Хареса ми вибратото и тембъра ти в началото и въобще като цяло звучи доста добре, струва ми се не си съвсем неопитен певец. Единственото, което не харесах, е преходът ти към фалцет, но си мисля, че Вяра може да ти даде доста по-професионално мнение по въпроса от мен, а може би и съвет как да го направиш по-добре. Съветът ми е да се регнеш в soundcould.com и да качиш там - както каза Flame, ако можеш да качиш и други записи, ще е добре. Цитирай
Flame Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 ^^ И на мен ми направи впечатление фалцета. Но наистина искам да чуя още някой запис Много си прав относно тембъра. Цитирай
Nickname Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Мерси за положителните мнения,можеби има светлина в тунела .Колкото до фалцета за мен си е нещо ново така или иначе.До преди месец си беше мираж.Но се поогледах за on-line уроци,намерих и се упражнявам от време на време,доста си е трудно да не виеш Направих си регистрaция във soundcould.com .Ето и линка : .Ще гледам до края на тази седмица да кача още нещо.Мерси отново. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 16, 2011 Отговорено Февруари 16, 2011 Той фалцетът си ти е добре (доколкото го чувам), просто преходът е малко кофти - рязък е и имаш фалшив тон точно преди да преминеш на фалцет. Когато на мен лично ми се наложи да правя такова преминаване, аз си играя с динамиката - не го пея равно, ами с крешендо, така че да успея да замажа, ако случайно изляза несигурен точно на прехода между глас и фалцет. Не зная доколко е правилно и доколко ще работи при теб, като се има предвид, че аз имам доста различна теситура. Цитирай
Nickname Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 Записах още няколко http://soundcloud.com/you/tracks Цитирай
Cutthroat Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 Тембърът ти много ме кефи. Според мен след малко упражнения за артикулация и дишане ще зазвучиш много по-добре. Дишането ще ти позволи да държиш стабилни тонове по-дълго време и съответно да не се налага да прикриваш нестабилността с вибрато(струва ми се, че това последното е типично сред хората, които не дишат правилно). А интонационните грешки предполагам, че и сам можеш да си ги чуеш - те също се оправят с практика и търпение. Като пееш няква песен и усетиш че дадено място го осираш спри. Пей осрания откъс докато не го изпееш както трябва. И после го изпей още няколко пъти. И после цялата песен пак отначало. Повтаряй докато не се получи. 1 Цитирай
Nickname Отговорено Февруари 18, 2011 Отговорено Февруари 18, 2011 Практика му е майката значи... Цитирай
The God Of War Отговорено Февруари 21, 2011 Отговорено Февруари 21, 2011 Мерси за положителните мнения,можеби има светлина в тунела .Колкото до фалцета за мен си е нещо ново така или иначе.До преди месец си беше мираж.Но се поогледах за on-line уроци,намерих и се упражнявам от време на време,доста си е трудно да не виеш Направих си регистрaция във soundcould.com .Ето и линка : .Ще гледам до края на тази седмица да кача още нещо.Мерси отново. Гласът ти е много добре. Разпявай се повечко и ще си още по-добре И да, практика му е майката Цитирай
Recommended Posts