Jareth Отговорено Февруари 1, 2005 Отговорено Февруари 1, 2005 Моят фаворит е Andre Andersson - основателят на Royal Hunt. Този човек има уникален стил на смесване на класическа музика с традиционно Hard Rock клавирно свирене. Последният му самостоятелен албум - Ocean View е жесток. Само изпълнения на класическо пияно. Само ще спомена Jordan Rudess и Kevin Moore. Мисля, че няма какво да кажа повече От класиката Chopin ми е фаворит. Има страшно налудничави изпълнения. Други любими откачалки от класиката са Рахманинов, Моцарт и Бетовен. И за тях няма какво да кажа повече то е ясно. Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 (Редактирано) А бе аз съм савсем начинаещ на клавира ама да си кажа че моя идол киибордист е Janne Wirman от Children of Bodom и Warmen тва момче е е напълно ненормално.... иначе и Derek Sherinian много кефи Редактирано Февруари 5, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
metalmaniak Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Аз най се кефя на Джон Лорд и пича от Dream Theater. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 пича от Dream Theater. Кой от всичките? Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 принципно,всички са яки,но аз не се кефя на шериниън! P.S.Лично мнение Цитирай
miro Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 Мили господа,стига с тоя Rudess.Света познава десетки по-талантливи от него пианисти! Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Мили господа,стига с тоя Rudess.Света познава десетки по-талантливи от него пианисти! ... ами СВЯТ, просвети всички ни!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Мили господа,стига с тоя Rudess.Света познава десетки по-талантливи от него пианисти! ... ами СВЯТ, просвети всички ни!!! Добре казано! Ръдес е истински феномен - нормално е да го споменаваме често! :violin: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 стиловата насоченост във форума е ограничена до едно ниво.верно р че има десетки хиляди пианисти които са култ.споменахме няколко от тях и пак се върнахме на тема прогресив метъл,щото булшинството тук слуша такъв стил.еми няма какво да се прави. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 стиловата насоченост във форума е ограничена до едно ниво.верно р че има десетки хиляди пианисти които са култ.споменахме няколко от тях и пак се върнахме на тема прогресив метъл,щото булшинството тук слуша такъв стил.еми няма какво да се прави. На мен нещо не ми се вярва, че болшинството тук слушат прогресив :think: Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) каунт бейзи Редактирано Февруари 6, 2005 от Topsun Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 Още едно име за размисъл - Michael Pinnella. Цитирай
Topsun Отговорено Февруари 6, 2005 Автор Отговорено Февруари 6, 2005 ако се нелъжа,това е пианист на симфони Х?караш ме да се връщам в младинитене си спомням повечето имена,щото както казах вече отдавна не слушам такава музика Цитирай
Recommended Posts