sardaesox Отговорено Февруари 3, 2011 Share Отговорено Февруари 3, 2011 (Редактирано) ,Евалата!За пръв път се впечатлявам истински тук от техника на свирене. Редактирано Февруари 3, 2011 от sardaesox Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YNGWIE308 Отговорено Февруари 3, 2011 Автор Share Отговорено Февруари 3, 2011 колкото повече човек се опитва да копира някого,толкова по далеч остава неговата същност... техниката се постига,но това да го измислиш е невероятното,благодаря ви за коментарите.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockfire Отговорено Февруари 5, 2011 Share Отговорено Февруари 5, 2011 Ингви не е ужасен младежо, просто не ти допада може би , но е оставил своя диря в развитието на инструмента китара ...бих казал с доста почитатели на стила! Не скачайте сега за и против , нека си свири кой каквото му е на сърце/аз специално харесвам част от творчеството му/. Колегата се е постарал да докара тона доста близо Поздравления! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YNGWIE308 Отговорено Март 20, 2011 Автор Share Отговорено Март 20, 2011 Ингви е ужасен , но свиренето ти е машина ! донякъде си прав... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YNGWIE308 Отговорено Юли 16, 2011 Автор Share Отговорено Юли 16, 2011 UP.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Явор тъпото Отговорено Юли 17, 2011 Share Отговорено Юли 17, 2011 (Редактирано) благодаря ви,сега и пари да имашe може би щях да се занимавам с музика а не със...... Да, определено е време да захвърлиш тия софтуерни симулации и да се захванеш с реално музициране, ако наистина имаш музикантски талант, то и пари ще дойдат Редактирано Юли 17, 2011 от Bogeyman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 17, 2011 Share Отговорено Юли 17, 2011 Супер е и като саунд и техника!! Браво!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YJM Отговорено Август 17, 2011 Share Отговорено Август 17, 2011 Браво, наистина се броят на пръсти тези, който толкова много се доближават до специфичното му звукоизвличане. И звука кефи яко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hologram Отговорено Август 18, 2011 Share Отговорено Август 18, 2011 (Редактирано) ^ не е точно така, особено дори и само в нашия балкански регион. Личи си, че си фен, YNGWIE308, само се чудих защо ника ти е такъв. ХАХахахаха. Доколкото помня, основните неща от клипчето дето си пуснал са си точно от Ингви, но не съм го слушал от поне 10 г., така че може и да не са. Ама май са негови. Не си споменал и как си записвал, смисъл китара, адаптери, интерфейс, софта е Гуитар Риг - тва ясно. Редактирано Август 18, 2011 от hologram Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YNGWIE308 Отговорено Август 18, 2011 Автор Share Отговорено Август 18, 2011 Здравей, за кое клипче става въпрос... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hologram Отговорено Август 19, 2011 Share Отговорено Август 19, 2011 E, тва тука в темата де, аудио-клипче, не видео, то няма видео. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YNGWIE308 Отговорено Август 19, 2011 Автор Share Отговорено Август 19, 2011 Разбира се че основният акцент е негов,всъщност цялата концепция е негова, аз просто използвам Neoclassical Shred- а.Не съм уточнил как съм записвал по простата причина че едва ли някой наистина се интересува от всичко това, пък и не е представено професионално просто се забавлявам... Между другото звукоизвличането е разковничето,инструмента идва на по късен етап.Поздрави........ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hologram Отговорено Август 19, 2011 Share Отговорено Август 19, 2011 Да, разбира се. Виждал съм народни музиканти, тамбуристи предимно, фенове на хард-рочец, които цепят Ингви като изоглавени. Това изисква много трениг и немалък усет за и към инструмента, както и към музикалните фрази, при Ингви предимно класика, предкласика, но не само. Аз не бих направил разлика между твоето свирене и това на Ингви с просто ухо. Явно си го изял с чепиците! Това е много труд. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts