synyster_vengeance Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 (Редактирано) Обиколих няколко от известните вериги магазини в София и не намерих от тези перца! Ако някой може да помогне? Идеята е, че са толкова хвалени и т.н. няма да ви обяснявам за репутацията... исках да пробвам за какво става въпрос, тъй като ми писна всеки 2 месеца да си правя къстъм и реших да се спра на нещо, дето го правят еднакво винаги и когато ми трябва да е това, с което съм свикнал и мога да разчитам на него! Редактирано Януари 20, 2011 от synyster_vengeance Цитирай
rinti Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 За нещо такова ли става дума - http://www.thomann.de/de/dunlop_jazz_iii_03.htm Поръчааш си 2(да може цената да е над 25лв, тогава е безплатна доставката) и Динакорд ти ги докарват до вратата без стотинка оскъпяване. Справка - http://forum.muzikant.org/index.php?showto...5&start=135 Цитирай
roussinov Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 всеки 2 месеца да си правя къстъм и реших да се спра на нещо, дето го правят еднакво винаги и когато ми трябва да е това, с което съм свикнал и мога да разчитам на него! а big stubby пробва ли? Цитирай
DILETANT Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Купувал съм Dunlop Jazz III XL Series от Динакорд на 5-те кьошета Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 Мерси за отговорите Динакорд не съм погледнал бе верно Значи при поръчка от Томан доставката е безплатна при покупка над 25, а транспорта е от фирмата Динакорд или не съм разбрал? Цитирай
Blagoy Nikolov Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Във всеки магазин, където продават перца Дънлоп може да ги има. Казвам "може", защото явно са доста популярни и много често липсват. В Икономов съм виждал и ги купих всичките 2, които имаха тогава. Иначе колегата roussinov спомена big stubby. Те определено нямат нищо общо с Dunlop Jazz III. Доста по-твърди са и доста бързо им се захабява върхът, и звученето им е коренно различно. Stubby Jazz перцата с дебелина 1 мм, които се намират доста по-лесно, са по-близко до Dunlop Jazz III, но пак не е същото. Иначе от Томан могат да се поръчат какви ли не перца, има и по-добри варианти според мен. Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 Естесвено че има и други варианти, просто отдавна ми е направило впечатление колко много хора "немогат да живеят" без тези перца Стъбито ми се въжда по-дълго от Джаз-а, а аз свиря с по-къси перца. Мюзикуърлд нямат, което много ме озадачава Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Преди около година и половина си взех от РФ Jim Dunlop Jazz III USA XL Series (т.нар. red nylon) и едва преди няколко месеца го зарязах, защото вече беше станало по-зле за свирене от другите ми нови перца. Смятам скоро като поръчвам от томан чрез динакорд, да опитам V-picks. Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 ^ дамм и за тия перца много се приказва напоследак Цитирай
rinti Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Мерси за отговорите Динакорд не съм погледнал бе верно Значи при поръчка от Томан доставката е безплатна при покупка над 25, а транспорта е от фирмата Динакорд или не съм разбрал? Така е. Прочети темата която ти дадох за да ти се изясни напълно Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 ^^ За кое имаш предвид, че много се говори напоследък - Vpicks или jazz III-ките? В youtube има 1 пич - GutiarGnosis, който прави ревю на Jazz III, което го има на страницата на Jazz III в официалният сайт на Jim Dunlop, но в по-късно видео разглежда и V-picks, за които се вярва, че са по-добър избор. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 @Автора : Отиди там - Ако там не го намериш, аз ще се замострелям и самоОбеся Поздрави! Герги Цитирай
synyster_vengeance Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 Гледал съм видео-ревюто на Гносис и затова проявих интерес към тези перца. Благодаря на всички! Цитирай
Dball Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Аз си купих Джаз 3 и 1 от Фактор и мога да ти кажа че съм страшно доволен.След минутка свириене другите големи перца са като спънка за разлика от тези. Цитирай
Recommended Posts