bmo Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 До голяма степен същото се получава и с китарите с объл гръб - изхлузват се напред в краката. Цитирай
VERSUS Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Свирил съм на класическа китара повече от година, наясно съм с постановката. Но там никаква тежест не ти пада върху ръката. Както и да е това са си мои впечатления, аз за себе си съм убеден, на някой пък може да му е удобно, кой знаe Цитирай
Ronnie Отговорено Януари 21, 2011 Автор Отговорено Януари 21, 2011 щом смятате, че king v не става за 1ва китара, тогава кой друг Jackson от JS серията бихте ми предложили? Примерно моделът Kelly съм чувал че е доста удобен.. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 ^ Абе, пич, иди в РФ, - там би трябвало да имат JS32 модели, пък и да нямат, пробвай различните форми и си прецени, коя ти е най-удобна. На спецификации всички JS32 китари са еднакви, така че няма препоръчване като модел, може само за конкретна китара, на която се знае какво може да й е наред и какво да не й е наред, защото при ниския клас се случва понякога някои неща да не са много наред. П.П.: Аз навремето бих пръснал от кеф ако първата ми китара беше с 2 хъмбъкера, 24 прага, флойд, яки форма и гриф. Айде тичай да тестваш китари! Цитирай
Dball Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Ето как се свири седнал с Стрела. Цитирай
Ronnie Отговорено Януари 21, 2011 Автор Отговорено Януари 21, 2011 ^ а да това съм го гледал.. иначе за тва със РФ, ходих за първи и за последен път през юни 2010 и си купих една акустична.. нямах време да пробвам или разгледам китари.. айде вие да сте на 14 и да отидете от Троян до София за да разгледате китари да ви видя :\ Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Еми, има лесно бе, пич! Вземи им телефона и им се обади, за да ги питаш какви китари имат в наличност. Кажи им, че си от Троян, и ги питай дали могат да ти доставят нещо, което си си харесал, но го няма в магазина. Примерно - не ти е харесало King V и искаш Dinky, ама го нямат точно тоя модел в София, имат JS32 в друг град - ти им искаш да ти го доставят у вас и се разбирате за платежа. Айде щом имаш желание, бъди малко по-инициативен, ние ли да ти избираме китара, че и да ти даваме акъл как да си я търсиш? BTW Вечерта след Sonisphere се бях забутал някъде из София и се запознах с 1 пич от Троян, който ме упъти, та ако искаш да ти го кажа, за да го потърсиш за гид - знае София като дланта си. Цитирай
Ronnie Отговорено Януари 24, 2011 Автор Отговорено Януари 24, 2011 ами честно казано брат ми е в София и аз бях в РФ точно преди Сонисфиър, изпуснах половината Антракс заради тва брат ми живее в София от близо 6 години и след концерта аз се върнах в Троян той си остана там Цитирай
Mairomaster Отговорено Януари 24, 2011 Отговорено Януари 24, 2011 А ако не държиш точно на Джаксън, преди 2 седмици си взех Cort X6 http://www.musicworld.bg/bg/c_360/i_20651/Cort_X_6_BK.html От тогава не съм я пускал китарата и мнението ми е че е изключително прилична, а я дават за без пари. Не съм свирил на джаксъни, въпреки че и аз бях надъхан преди да си вземам джаксън, но не мисля че JS серията може да има нещо по добро от Cort-a. Можеш да погледнеш и други модели ако не държиш на флойд примерно и така. А ако имаш някакви въпроси можеш да ми драснеш на ЛС, малко рядко влизам но ще се радвам да отговоря. Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 (Редактирано) Добре де, VERSUS, не е среден клас, но е поне малко над ниския. Абе, пич, ако разполагаш със 600-700лв. за китара що не си вземеш Schecter Omen-Extreme 6 FR. Уникална китара. С махагоново тяло, кленов гриф и палисандроф фретборд. А в магазина от, който ще си купиш Шектера (ако го купиш) внасят и Peavey. Аз от там си купих моя Вайпър. А най-добре отиваш в София с парите, които имаш, обикаляш всичките магазини за китари, харесваш си някоя, купуваш, прибираш се у вас и А после, след 4-5 години като се замислиш за друга китара, тогава ще му мислиш. Хем ще разбираш повече, хем ще знаеш к'во искаш. Поздрави! Иван "ВанКо" Пашов P.S: Относно покупката на Вайпъра. Подкрепям напълно. P.P.S: Макар, че наистина малко трудно се докарва читав clean sound. Но с малко зор и т'ва става. P.P.P.S: Наистина се замисли за Schecter-а. Редактирано Януари 25, 2011 от ВанКо Пашов Цитирай
Ronnie Отговорено Януари 25, 2011 Автор Отговорено Януари 25, 2011 хм и кой е този магазин? Пийвита доколкото знам докарват предимно в MCI-то... що се отнася до китарата аз съм фен на по-ръбатите китарки, но ще помисля и за този вариант. Иначе изобщо ще си взимам най-рано през април, за сега си правя сметките само Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Януари 25, 2011 Отговорено Януари 25, 2011 Ако си забелязал горе се върти един банер на Analgin и Wartime, които ще представят на 6.02 китари Schecter, спонсорирано от Technosound - единственият магазин в България дистрибутор на Schecter. Иди и там, китарите определено са много качествени, а специално тази, която колегата по-горе спомена е много красива и в момента е с намаление. Вече не е като преди години, т.е. за твоите пари има какво добро да се предложи, зависи вече ти какво конкретно търсиш. Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Февруари 6, 2011 Отговорено Февруари 6, 2011 ^Само една поправка TELEsound, не TECHNOsound. Иначе китарата наистина е много готина. Поздрави! Иван "Ванко" Пашов Цитирай
bustard Отговорено Февруари 6, 2011 Отговорено Февруари 6, 2011 Jackson King V е велика китара, за мен от нея по-удобна няма. На King V свирят много добри китаристи ,например за създателя й(Робин Кросби от Ratt) не вярвам да каже някой нещо лошо. Истината е че единственият който може да каже дали е добра китара си ти! Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 ^^ Извинявам се за грубата грешка. До автора - някакъв развой, взе ли си вече китара? Цитирай
Recommended Posts