jabs Отговорено Януари 29, 2021 Отговорено Януари 29, 2021 На село, в чейна е само най-необходимото Демек един Martin D28 7 Цитирай
pepislang Отговорено Януари 30, 2021 Отговорено Януари 30, 2021 Това е: мога да свиря поне на 4 места без да пренасям...стига да има свирене де....:-)))) 6 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 7, 2021 Отговорено Февруари 7, 2021 Чак сега забелязах... това долу вляво истински Клон ли е? Цитирай
pepislang Отговорено Февруари 7, 2021 Отговорено Февруари 7, 2021 Не. Това е Ceriatone Centura. За истински няма толкова пара ? Този е много добър. По-ми хареса от Klon KTR (ако си запознат) , като ги сравнявах , и веднага го купих. Ако ти е интересно ето едно видео в което го сравнявам с друг много любим драйв на AnalogMan.ТУК 2 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 13, 2021 Отговорено Февруари 13, 2021 (Редактирано) Ясно. Има един ненормален нашенец който от половин година се опитва да продаде в Ривърб един KTR за 1000 евра Успех му желаем от сърце А Ceriatone са докарали и кутията и врътките... затова се подведох Редактирано Февруари 13, 2021 от jabs Цитирай
Icarus Отговорено Февруари 15, 2021 Отговорено Февруари 15, 2021 Разширих малко слушалковия чейн. Въргаля ми се наоколо и един малък стар bluetooh приемник който ще мушна в малкия миксер за backing tracks и метроном от телефона, но като ми остане малко време - трябва да модна малко жици с поялника за целта. 2 Цитирай
Recommended Posts