Гео Публикувано Март 27, 2006 Публикувано Март 27, 2006 Направих един микс от албума "Land of the Dragons" и го предлагам на вашето внимание: http://geoalexiev.tripod.com/sitebuilderco...edragonsmix.mp3 Цитирай
Гео Отговорено Март 28, 2006 Автор Отговорено Март 28, 2006 Забравих да пиша,че мастерингът на албума е правен от Дими Налбантов Цитирай
ecmjazz Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 Бас от най-висока класа. Браво! Къде се продава албума? Имам и една препоръка - показваш невероятна техника и тоя оувърдъб на няколко баса е много интересен. Това, което прави обаче за мен наистина много приятни за слушане албумите на чичко Кларк или чичко Милър са цялостните оркестрации, в които те вписват баса - разни интересни падчета, синтчета, брас, щрайх, перкусии и т.н. Дай малко и в тая посока за да стане още по-интересно.. Цитирай
Geo Отговорено Март 30, 2006 Отговорено Март 30, 2006 (Редактирано) Точно така супер си!!! Отдавна очаквах някой да каже това.Аз също забелязах,че техните аранжировки са изключително богати и разнообразни. Много се радвам,че мненията ни съвпадат. Поради естеството на този албум(идеята ми беше да запиша само басове) крайният резултат е малко постен откъм звучене,но за съжаление това ми бяха тогава възможностите. Надявам се с течение на времето ,когато натрупам опит ,и най важното- когато се намерят музиканти навити да свирят подобни неща,да се направят наистина стойностни композиции в това направление. Редактирано Март 30, 2006 от Geo Цитирай
Recommended Posts