Baby Thomas Публикувано Март 27, 2006 Share Публикувано Март 27, 2006 Тъй като първи инструмент ми е китарата не разбира много от басови струнки. Поради същата причина търся и възможно най-тънките такива, защото 4-Е ми е като корабно въже. И отново поради тази причина не мога да си купя Еликсир, защото не свиря толкова много на баса и е нерентабилно да се охарча 40-50$. А в същото време сегашните ми телове имат нужда да отидат за щука... :green: Тук в Русе има няк'ви Стагг, ама не знам доколко са читави, инак цената е само 18 лева. Утре ще ида и до Технополис да видя дали нямат Ямаха и какви пари са. Та по същество: търся екстремно тънки струни (нещо като 30-90 или дори още по-тънки ако има), да не са уникално гадни, а цената да е поносима (дефинирам поносима - в диапазона 15-30 лева). А после ще изтормозя някой френд да ми ги купи и прати с куриер. Басът ми е Yamaha RBX-250, нормална скала, сега е с Д'Аддарио, не знам размера на комплекта. Варих ги, ама не се изкефих на резултата... Стил на свирене - предимно рок, но и каквото дойде. Като ми дойдат JJ тубите ще го пускам в лампов китарен АМР, засега измъчвам 5.1 ресийвър Пайниър (преди това ТюбСкриймър и Дилей). Абе пълна скръб П.П. Прегледах подробно темата кой с какви струни е, ама повечето предложения не ми вършат работа... Та затова пиша нова тема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Март 27, 2006 Share Отговорено Март 27, 2006 Вземи си струни "Fender" - средна работа са,но ти влизат в бюджета ( около трийсетина лева са някъде) и има доста размери,включително и .030 . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AorA_Bass Отговорено Март 28, 2006 Share Отговорено Март 28, 2006 продавам неразопаковани струни Стагг...15 лв..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts