niacin Публикувано Януари 17, 2011 Публикувано Януари 17, 2011 В 5 части (само неща, касаещи нашия инструмент): 1-ва 2-ра 3-та 4-та 5-та Цитирай
jrhetf4xb Отговорено Януари 17, 2011 Отговорено Януари 17, 2011 Красота, красота... Направо ми се плаче като ги гледам тез хубости и знам, че никога няма да мога да си позволя нещо подобно Цитирай
manowar168 Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 (Редактирано) леле Редактирано Януари 18, 2011 от manowar168 Цитирай
mike_portnoy Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Брутално.....Сета на Нийл ме разби....тия не са хора.... Цитирай
niacin Отговорено Януари 20, 2011 Автор Отговорено Януари 20, 2011 ^ Широко мислене - големи резултати. Не ги е срам янки такива. Аз пък си разширих речника от бутикови фирми за барабани: Truth Drums Pork Pie Ahead Spaun GMS Fidock Natal SJC Peace World Max Taye Crush Ford Supernatural Sleishman DynamicX Светът е голям. Искам сет от non-mainstream фирма... Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 ^ Желанието ти е разбираемо. Форд не е за коментиране обаче... А да не говорим за Supernatural - сигурно имат 2 серии: Сам Уинчестър и Дийн Уинчестър Цитирай
vihro Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 ^^Забравил си да споменеш тази малка австралийска фирма http://cgi.ebay.co.uk/BRADY-13X7-SHEOAK-BL...=item335caa6363 ...а ето ти един Fidock http://cgi.ebay.com/Fidock-Snare-Drum-13x9...=item3f068bd640 ...та,какво казваше за цял сет Цитирай
nosorozitemu Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 Бацета, хавата е ненормална и не се нуждае от коментар. Мога само да вмъкна, че следя информацията около NAMM от около 3 години и много ме радват бързите темпове на развитие на музикалните инструменти. Всички фирми с нови модели, визия и звук. Дали в нашата родина няма достойни "custom" производители, който да покажат на какво са способни? Само времето ще покаже. Тук има мнооооооооооооого инфо около NAMM - Drums. Поздрави. Цитирай
niacin Отговорено Януари 21, 2011 Автор Отговорено Януари 21, 2011 (Редактирано) ^^ Вихро, Brady и Noble&Cooley си ги броим за утвърдени бутикови фирми като Craviotto например. Ти май беше писал за едни американски барабанчета преди като обсъждахме snare beds, но не си спомянм името им. А Fidock - вярно са много скъпи, но дори в лошокачествените клипове по YouTube как звучат... както и да го гледаме обаче всичко е много скъпо. Трябва да проверя за цени на турските Evrim drums. Редактирано Януари 21, 2011 от niacin Цитирай
vihro Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Лошото е ,че и аз не помня Стaрoст-нерадост Цитирай
nosorozitemu Отговорено Януари 23, 2011 Отговорено Януари 23, 2011 Ето и линка, който бях забравил: http://www.mikedolbear.com/default.asp Има и архив с отминали години. Поздрави. Цитирай
niacin Отговорено Януари 23, 2011 Автор Отговорено Януари 23, 2011 ^ Много се кефя на сайта на Mike и се старая редовно да го следя. 10х! Цитирай
Velichko Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Kolega, mnogo se izkefih na tazi izlojba tazi sutrin. Az bih iskal da vidia tova na jivo, ama sme se rodili tuk, kakvo da se pravi. Seshtam se za drum komplekta na Petar Slavov, mislia 4e beshe " Stacato" i se pitam, koi li pritejava tezi barabani v momenta!? Цитирай
mike_portnoy Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Kolega, mnogo se izkefih na tazi izlojba tazi sutrin. Az bih iskal da vidia tova na jivo, ama sme se rodili tuk, kakvo da se pravi. Seshtam se za drum komplekta na Petar Slavov, mislia 4e beshe " Stacato" i se pitam, koi li pritejava tezi barabani v momenta!? На сигурно място са Цитирай
Recommended Posts