7thString Публикувано Януари 17, 2011 Публикувано Януари 17, 2011 http://soundcloud.com/alexanderbukev/steve...ve-of-god-cover енджой Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Януари 17, 2011 Отговорено Януари 17, 2011 поздравления, саунда кърти. и свиренето ти е на ниво, обаче интерпретацията ти, съпоставена с оригинала ми звучи все едно я свириш пиян без лоши чувства. просто намали вибратото, бендовете и прочее гимнастики и "насичания" на фразите, и свири по-целенасочено - ако трябва си измисляй фразите, преди да ги запишеш, вместо да импровизираш както ти дойде. иначе не е музикално. Цитирай
7thString Отговорено Януари 17, 2011 Автор Отговорено Януари 17, 2011 Благодаря Аз почти винаги си свиря това, което ми хрумне на момента, така, че затова може и да звучи малко хаотично Цитирай
Heartman Отговорено Януари 17, 2011 Отговорено Януари 17, 2011 Готино е!Като забележка само вибратото ми се струва много нервно,треперещо такова. Цитирай
Recommended Posts