Jump to content
Българският форум за музиканти

Аз съм Рейнбоу


yellow nEuphoria

Recommended Posts

Гаден е саунда с тия "барабани",за това няма много отзиви..звучи сплескано всичко,на живо му е майката на това парче,успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кво му е на барабаните бе? Мен си ме кефят ;) А тембърът на leading китарата направо кърти мифки :P Мен, земи сложи и едни вокали и си топ :offtopic-001:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еми много хора не ми харесват барабаните, но такова е положението, това е моя саунд 80тарски, вокали трудно ще намеря като Джо, но се надявам и такива да излязат някой ден във форума. Интересно ми е на тебе какви барабани ти се искат.. дай ми линк да чуя и да преценя дали ще паснат... Пък дали е смачкано пак е по-добре от някой неща тук във форума които са по разни бек траци без никва маст. и микс обработка. Не се заяждам, но ми писна като пусна нещо стойностно тука веднага да се намират косури..

Мерси аверче, че така мислиш за китарката... АМплитюб 3-ката е това, скоро ще ти пиша по скайп

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе ,фен,вкарвам ти градивна критика,а вместо да помислиш по въпроса ме заяждаш.

Ти си колоездач,нали (мисля,че така беше писал преди време)?Е,аз съм от уродите с планинските колела,но винаги помагаме на колега "шосейка" ако е в беля.

Искам да кажа,запиши това парче наживо с барабанист,комповете убиват звука,ако не е изсвирено,да редим изкуствени тупани няма смисъл - звучи зле..

Не мога да вдена - хората пускат някакво демо да речем и според мен очакват критика и съвети,а на гърбопляскане..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стельо, тези мидита ги преглеждай преди да ги преправяш. Само отначало като чух как куплета влезе само с каса и соло барабан и ми стана супер гадно. А колегите по - горе се опитват да ти кажат, че когато наредиш барабаните от симулатор някакъв, той колкото и да е добър ги прави с една равна динамика. Просто не става. То красотата на истинските барабани е в това, че точно те те карат да скачаш като ги чуеш. А едно тренирано ухо ако го чуе това, би казал, че слуша просто MIDI. Разбираме всички, че с това разполагаш, но поне си го признавай. Иначе, като озвучител може и да сполучиш. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно така, за динамиката и т.н снера е семплиран естествено с равна динамика другите другите също съм им барaл динамиката, но да равни са.. не търся разгащени барабанисти, искам всичко да е като от машина като от робот като от нечовек изсвирено, единствения кофти инструмент в микса са китарите, защото съм слабак, мажа... затова не претендирам за някакъв як кавър и да по принцип съм спортист и другото ми хоби е музиката.. и смесването и най-вече... За барабаните не мога да приема критиката ви, защото и вие сте умни пичове и знаете, че всичко през 80те е синтита, семпли, гейтове, реверби и компресори. Сега Пърпъл, ако щете Рейнбоу или Уайтснейк за мен са едно.. те са си рок саунд.. Big Rock Drums Sound... Аз се опитвам да комбинирам гейтнатия 80тарски саунд с метъл китари и хамънд, за мен, за моето виждане се получава, но въпрос на вкус... Има и друго.. аз никога не съм писал негативни коментари примерно на някой човек като поства нещо, от рода на... абе брат баса ти трябва малко да се обере на 120 хз, защото касата ти е няква гадна дебела Luwdig black beauty с гаден руум, който не е прекомпресиран и има прекалено много ниски, които накрая мастер чейна ги мачка и като правиш хард лимитинг накрая да криви, защото има много ниски... Толкова много кУсури мога да намеря на всеки, но няма смисъл според мен... Един микс е готин когато се хареса на повече хора.. В случая явно не съм направил нищо, но няма и за къде да се доказвам, пуснах го ако някой иска да пее по мойте записи.. Само едно Евала и това е... Пък за смесването да, прав си.. Уча се от човек, който много е чел много е учил, много добър музикант има и издавани няколко албума. Дими Налбантов. Според него и аз ги чаткам работите, за това да не се Обиждате не ви познавам, не знам кой какви умения има с врътките на копчетата.., но в крайна сметка най-важното е правете Рок момчета, а не намирайте кусури за записи и т.н Дали ще е кавър или авторска... няма значение Айде от мен за сега.. жив и здрав Стельо Чепа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само едно Евала и това е...
Тук е грешката,приятел,трябва да си казваме лице в лице какво не сме изсвирили/направили добре,нали затова е музикантски форум,не само да се четкаме един вид..
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е да грешка е, ама има и друго примерно някой се дразни на тва... всеки човек е различен, аз както казах не мога да пиша негативни коментари и да ставам после оплювАн юзър... КОЙ СЪМ АЗ, че да давам в крайна сметка, да влезе примерно Джо Лин Търнър или Блекмор и да ми напишат ей момче, разкарай го това нещо.. развалил си песента... ама на секундата ще се заслушам в тях... Но това изглежда няма как да стане, защото сме едни неизвестни пУТЬОвци, които не правят музика и никой не ги знае, ами само плюят и хранят... :) Мое мнение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Ти пак не разбираш - ние сме от един отбор и не се заяждаме за глупости,аз предпочитам да дам критика,защото предполагам това се търси,след като е публикувано в интернет.

Посочените от теб величия са работили доста,за да станат такива,и със сигурно не само сами.

Тоест,не е зле да се ослушваш какво казват и другите хора.Маркетинг..

Ако тренера те плясне по врата и те прати да тренираш още няма да спориш с него,предполагам.

Не сме тренери,но си даваме мнения и съвети във форума - нали е за това - мидито звучи гадно - мое мнение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да е казал, че е миди :punk_guitar:Вие така решихте, първо барабанист ми ги свири барабаните после са минати през супериор 2, какво искате вие големите специалисти да направя да сложа акустични барабани с микрофони: 2 за касата, 3 за снера, за фуса един за томовете 5 броя, овърхед ляво дясно два броя и руум някъде в тоалетната да разположа още два микрфона... Семплера е в пъти, ама в пъти по-добър вариант, отколкото да се опитвам да ги записвам аз или който и да е друг в наше време. Явно незнаете и какво е това велосити, защото според мен говорите на изуст.. Какво значи идват с една динамика, еми като не ти харесва velocity-то. ще си го промениш от 1 до 127 си правиш каквото си искаш... Другото което е има толкова готови ритми на Туунтрак и още колко фирми имат стилове, изсвирени от барабанисти, които си имат динамика, но да пае е малко като робот, което в случая е по-добре, защото е quantize-нато, няма забавяния или избързвания на некадърни дръмери. Някой са фенове на такъв саунд... други не. Така, че спрете да пускате смешни изцепки мидито тва мидито онова. Барабаните са яки и

такъв снер мн малко хора от форума имат акъл да измайсторят... така, че спирам до тук. а за това за тренера, ми тоя няма да ми каже да тренирам повече, защото аз си знам работата, същото е и с мастеринга, ще слушам хора които имат опит в тва. Не може всеки втори да си дава мнението... Просто може и без тях

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам дали е заради градивната критика, но на Стелко нещата звучат все по-добре и по-добре всеки следващ път!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.