A40 Публикувано Януари 13, 2011 Share Публикувано Януари 13, 2011 чудя се как се казва материала, от който се правят перцата, че от скоро в работата разполагаме и с лазер... Даже могат и да се гравират по желание,, Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 13, 2011 Share Отговорено Януари 13, 2011 ахат ... по възможност бразилски ... доста красив и супер износоУстоичив Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Kalmar Отговорено Януари 13, 2011 Share Отговорено Януари 13, 2011 Мисля, че човека пита за стандартните материали за перца. Един от най използваниете е Делрин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Get off Отговорено Януари 13, 2011 Share Отговорено Януари 13, 2011 Скоро гледах в някакъв сайт перца от рог на крава. Твърдяха че звучали супер понеже рогата били от подобна материя като ноктите на човек. Дори се засилих да поръчам,но за жалост не доставяха до България. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 14, 2011 Share Отговорено Януари 14, 2011 @Kalmar почти мога да се съглася с теб... обаче по никакъв начин не го е показал... пък и не си е направил труда да потърси .. поне малко, затова получи бърз отговор google -> guitar pick material -> първо предложение(секция Materials), дори ахат(agate) го има Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A40 Отговорено Януари 14, 2011 Автор Share Отговорено Януари 14, 2011 Мисля , че в началото на темата съм попитал.... "как се казва материала?" Даже си направих отити с Вералит 0,7мм , плексиглас 1 мм, ГИББ 1мм, но не е същото. Пробвах и с материал, за кредитни карти, но материала е кът и почти не може да се намери свободно. Идеята ми беше да оптитам изрязване и гравиране на перца. Не с комерсиална цел, а за тестване на възможностите на лазера. Както и да е... благодаря ви за отговорите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Януари 14, 2011 Share Отговорено Януари 14, 2011 да беше дал и снимка на перцето на което искаш да разбереш материала ..... ... както се видя има много .. "найлон", делрин, ахат и т.н. ... на 1вия ми отговор съм казал какъв е материала на перцето, което съм показал.... ... ако искаш максимално адекватен отговор, задай си въпроса добре формулиран Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hendrixxx Отговорено Януари 15, 2011 Share Отговорено Януари 15, 2011 аз си правя от фонокарти Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jorog Отговорено Януари 16, 2011 Share Отговорено Януари 16, 2011 От дърводелски метър стават много хубави перца(не се ебавам). Само трябва да се оформи крайния вид и да се изгладят контурите на работния ръб със паркетно ножче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts