Mims Blue Публикувано Януари 12, 2011 Share Публикувано Януари 12, 2011 Здравейте! Много искам да се науча да свиря slipped away на Аврил Лавин, а и други известни песни също, но нямам ноти. Търсих в нета, но намерих само акорди за китара -.- Въпроса ми е всички тези хора, които са качвали кавъри в youtube налучквали ли са или са си набавили ноти отнякъде и откъде? Искам и аз така да се науча, звучи толкова хубаво! Ще съм много благодарна, ако някой ми каже! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
crionic Отговорено Януари 12, 2011 Share Отговорено Януари 12, 2011 (Редактирано) Можеш да си изтеглиш една програма,която се казва Guitar Pro.Най-вероятно ще ти трябва 5-тата версия.На нея освен табулатура на китарите има нотация и има опция за кийборд,върху който е показано точно кои клавиши да натискаш.После от ето този линк => КЛИК теглиш файла за програмата(бутона за теглене се намира най-долу в дясно).Отваряш файла и си готова.Има си доста виден бутон къде да натиснеш Play.Ако нещо не схващаш,питай ме на ЛС. Редактирано Януари 12, 2011 от crionic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts