mainata Отговорено Януари 11, 2011 Отговорено Януари 11, 2011 Извиняваям се тогава, ето още информация: Китарата да е около 350лв. Попрочети в нета за Yamaha Pacifica 112 - попрочети от какво е направена и колко струват при другите производители от същия материал. Виж мненията на хората. Със сигурност не е върха на сладоледа по принцип, но за парите, които цитираш, може и да се окаже, че е. Цитирай
Swipe Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 щото ако си се разходил по магазините вече ще ти е ясно че китара ( не дърво а китара ) не можеш да купиш за по- малко от 500 лв ... Моят Jackson струва 350 лева и вади перфектен звук. Цитирай
Johnyy Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 ^Kакво означава перфектен звук? Перфектен според неговите изисквания явно .. моя Джаксън е същия и на мен ми харесва много е добра китарата за начинаещи .. висчко може да се свири на нея .. модела е Js1 Цитирай
crionic Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 (Редактирано) Свирил съм на Джаксъни от 600 до 1000 лева.На мен лично тези китари ми звучат да не казвам като какво,макар че слушам и свиря предимно твърда музика.Сигурно твоят 350-левов е нещо по-специално. всичко може да се свири на нея Ами то и на акустична можеш да свириш всичко,що не си си взел акустична? На автора бих препоръчал да разгледа предложенията на китарите Cort. Ето това например => ЦъК Не съм свирил на точно такава,но като й гледам спецификациите за парите си не е лоша. Отивай и пробвай. Редактирано Януари 13, 2011 от crionic Цитирай
Yoshimico Отговорено Януари 13, 2011 Отговорено Януари 13, 2011 Бих му препоръчал Cort G260 Ще олекне с още 50лв. Но мисля,че за този ценови клас е добър избор.Адаптерите са 2 единични и един хъмбъкер (може да се разделя) и става за по разнообразна музика.Аз лично ползвам такъв модел вече година и нещо и нямам никакви забележки.Болт он е 21 прагчета и т.н. Дори да не е този модел разгледай из сайта на Корт особено Г серийте смятам,че от ниския ценови клас са едни от най-сполучливите. Цитирай
Stivy_k Отговорено Януари 14, 2011 Отговорено Януари 14, 2011 1+ Yamaha Pacifica 112 супер инструмент за парите си. Цитирай
Recommended Posts