earth Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Като за начинаещ как е? http://www.veselinkoychev.com/bgp.html Знам, че за тези пари не мога да си взема нищо особено. Ако имате някакви предложения за нещо добро до към 350 лева, кажете. Цитирай
earth Отговорено Януари 8, 2011 Автор Отговорено Януари 8, 2011 http://bass-guitars.musiciansfriend.com/pr...p;CJPID=2179950 Това също ми хвана окото, но на каква цена е в България? Цитирай
Wicked Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Yo! Само бас ли търсиш за тези пари или за цял сет за начинаещи? Цитирай
earth Отговорено Януари 9, 2011 Автор Отговорено Януари 9, 2011 Yo!Само бас ли търсиш за тези пари или за цял сет за начинаещи? Сет. ПС: По нови преизчисления, мога да си позволя нещо на цената на http://bass-guitars.musiciansfriend.com/pr...Pack?sku=519527 Цитирай
Wicked Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 От изброените Ibanez сета е за предпочитане, само Берингер-а - недей, пръчка е голяма, имал съм контакт с такъв. Има приятни оферти за 2ра ръка, като това например или само бас китара, да не говорим, че има и чисто нови басове на добри цени, който и звучат доста добре. Другите неща от комплекта (колани, перца, калъфи, кабели, тунери и т.н.) можеш да си ги накупиш едно по едно и то по-готини от тия в комплектите, които обикновено са пълен жмел. Успех в избора, блъскал съм си главата над подобни казуси сума време и знам, че е шит, вкарай малко търпение и ще избереш най-доброто за нуждите ти Цитирай
earth Отговорено Януари 9, 2011 Автор Отговорено Януари 9, 2011 (Редактирано) Мерси, вече се бях разубедил да не взимам Behringer. Прочетох доста позитивни мнения за Cort, така че на нея съм се спрял, засега И като гледам, сигурно няма да е сет. От тези който даде, коя е подходяща за начинаещи. Стилът музика, който ще е свири е доста неуточенен (по-тежка музика), така че за това не мога да коментирам. Редактирано Януари 9, 2011 от earth Цитирай
Wicked Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Според мен няма бас за начинаещи или напреднали, има такъв, който ти е удобен. Помотай се по магазините, виж ги кортовете, удобен ли ти е грифа им, разгледай и повечко други китари, щот' на снимки всички са много хубави. В момента има една много добра оферта за Warwick. Успех! Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 /Offtopic ^ Това е Warwick, колкото Squier е Fender. Цитирай
Wicked Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 /Offtopic ^ Това е Warwick, колкото Squier е Fender. От които му/у другото има много добри попадения Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Възможно, но това не променя фактите. Иначе, по темата - всичко, което ти е достъпно като финанси, е подходящо за начинаещ. Така и така, ако продължиш да се занимаваш сериозно, ще си смениш първия бас за по-сериозен инструмент по-натам. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 (Редактирано) Ама и тоя Берингер как са го обрисували в описанието - Тяло Клен,Гриф Палисандрово дърво - брех че реклама тоя клен за нищо го нямат Редактирано Януари 10, 2011 от Valeri_pj Цитирай
blr Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Всяка седмица поне по веднъж пишем едни и същи работи, ама не четете. След като можеш да отделиш до към 450 лв, си взимаш един Cort Action и едно малко комбо втора ръка и си готов. Цитирай
Recommended Posts