dido73bg Публикувано Януари 8, 2011 Публикувано Януари 8, 2011 Здравейте колеги!!! От доста време имам една електро-акустична китара и свиря на нея със струни за електрическа,за да ми е по мека.Сега искам да и сложа за акустична кажете някакви струни които стават с които сте свирили и от които сте доволни .БЛАГОДАРЯ!!! Цитирай
checho Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Въпросът не е в казването, а в чуването... направи си труда поне да отвориш втора страница в раздела... \/ Цитирай
dido73bg Отговорено Януари 8, 2011 Автор Отговорено Януари 8, 2011 Въпросът не е в казването, а в чуването...направи си труда поне да отвориш втора страница в раздела... \/ Алооооууу професоре що не си запазиш мнението за себе си при условие че нямаш к'во да кажеш по въпроса??? На втора страница не видях да се коментира нещо за струни за акустична китара така че по добре гледай си твойте дела и не се бъркай в тези които не те засягат!!! Интересува ме мнението на хора които редовно свирят на акустичен инструмент и имат какво да споделят. Много ясно че всеки си има вкус, но исках да знам кои са най предпочитаните марки и модели за да знам към какво да се насоча! Благодаря предварително на всички които могат да се изкажат по темата На останалите Цитирай
Yo The Real Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=4472 И си е точно на втора страница, професоре. Цитирай
gos Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...%F2%F0%F3%ED%E8 Цитирай
mfutbol Отговорено Януари 8, 2011 Отговорено Януари 8, 2011 Аз използвам Ernie Ball и съм много доволен. Вярно е, че са евтини, но гарантирам на 101%, че това не е за сметка на качеството. Пробвай и Elixir Цитирай
Silver String Отговорено Януари 9, 2011 Отговорено Януари 9, 2011 Аз мога да препоръчам класиката - Fender, Yamaha, Daddario...не са от най-скъпите, но стават Цитирай
Recommended Posts