AlexxRoxtarr Публикувано Януари 6, 2011 Публикувано Януари 6, 2011 (Редактирано) Здравейте, колеги !! Отскоро имам мечта и реших да я реализирам. Именно за реализирането й ми трябва вашата помощ Иде реч за смяната на инлеите на Jackson DK2M Не съм сигурен дали инлеите са стикери или друг вид материал. Страх ме е също така да не повредя самия гриф при/след/по време на премахването им. Инлеите, които се надявам да заместят старите са ето тези (Richie Sambora Jersey Star Maple ) : Благодаря ви предварително за отделеното внимание Редактирано Януари 6, 2011 от AlexxRoxtarr Цитирай
HRS Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 (Редактирано) Аз имам такава китара и мога да те уверя че със сигурност не са стикери. Имаше някакви спорове за материала от който са изработени, но според мен не е пластмаса. Няма как да поставиш тези, които си харесал без да се смени целия фингърборд, а това е неоправдано, особено като се има предвид променливия радиус на борда и не лошата заводска изработка. По-добре не се занимавай да разваляш китарата. Редактирано Януари 6, 2011 от HRS Цитирай
tatkoogi Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Изглеждат супер! Да, ама пича е рокстар, а не роктриъгълник, и сигурно за това мечтае да ги подмени !!! Не се заяждам, просто се шегувам... Поздрави! Цитирай
AlexxRoxtarr Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Фен съм на Самбора и реших, че вместо да взимам негов Фендер Страт мога да "ъпгрейдна" сегашната си китара Наистина страшно много се надявам да има начин да сменя инлеите, но ще видим .. накрая може би ще взема един скуайър булет страт колкото да му сложа инлеите и да го окача на стената Цитирай
Valeri_pj Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 На мечтите не трябва да се пречи,макар че HRS е прав.Май ще ти се наложи да сменяш фрета. Цитирай
AlexxRoxtarr Отговорено Януари 6, 2011 Автор Отговорено Януари 6, 2011 Което предполагам, че сте ми излезе солено ? А и не е препоръчително .. Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 (Редактирано) Ако съм на твое място не бих предприел това защото трябва да смени фрета трява да се набиват позиций.А и направата на инлей няма да ти излезе евтино... Редактирано Януари 6, 2011 от Mark Avrelii Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 6, 2011 Отговорено Януари 6, 2011 Аз мислех, че това със звездите е резултата То било идеята Хехех ... Успех ! Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 (Редактирано) В случаят с кленовият гриф, от личните ми наблюдения върху джаксъни с такъв, инлеите са им направени от абанос. Редактирано Януари 7, 2011 от Bobolin Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 7, 2011 Отговорено Януари 7, 2011 ^ Малко уточнение върху горният ми пост - кленов фретборд имах предвид. Цитирай
Recommended Posts