Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте, колеги !!

Отскоро имам мечта и реших да я реализирам. Именно за реализирането й ми трябва вашата помощ :thx: Иде реч за смяната на инлеите на Jackson DK2M

P1030584.JPG

Не съм сигурен дали инлеите са стикери или друг вид материал. Страх ме е също така да не повредя самия гриф при/след/по време на премахването им. :ban:

Инлеите, които се надявам да заместят старите са ето тези (Richie Sambora Jersey Star Maple ) :

signature-samborastar.png

Благодаря ви предварително за отделеното внимание ;)

Редактирано от AlexxRoxtarr
Отговорено (Редактирано)

Аз имам такава китара и мога да те уверя че със сигурност не са стикери. Имаше някакви спорове за материала от който са изработени, но според мен не е пластмаса.

Няма как да поставиш тези, които си харесал без да се смени целия фингърборд, а това е неоправдано, особено като се има предвид променливия радиус на борда и не лошата заводска изработка.

По-добре не се занимавай да разваляш китарата. :ban:

Редактирано от HRS
Отговорено
Изглеждат супер! :godbless:

Да, ама пича е рокстар, а не роктриъгълник, и сигурно за това мечтае да ги подмени :godbless: !!!

Не се заяждам, просто се шегувам... Поздрави!

Отговорено
:D Фен съм на Самбора и реших, че вместо да взимам негов Фендер Страт мога да "ъпгрейдна" сегашната си китара :godbless: Наистина страшно много се надявам да има начин да сменя инлеите, но ще видим .. накрая може би ще взема един скуайър булет страт колкото да му сложа инлеите и да го окача на стената :godbless:
Отговорено (Редактирано)

Ако съм на твое място не бих предприел това защото трябва да смени фрета трява да се набиват позиций.А и направата на инлей няма да ти излезе евтино...

Редактирано от Mark Avrelii
Отговорено (Редактирано)

В случаят с кленовият гриф, от личните ми наблюдения върху джаксъни с такъв, инлеите са им направени от абанос.

Редактирано от Bobolin