Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано
http://free.data.bg/shirpotreba/war-03.mp3 ами не е много за пред хора. ама нали за тва е форума. искам критика. който иска да пише да пише. поне се слуша според мен. ако някой иска моля за конкретна критика, но ако не щете и едно харесва ми или не ми харесва ме устройва. ша мога да си направя проучване. :blink: това ми е първия пост с парче
Отговорено

На мен ми хареса - има атмосфера. На места ми напомня Pink Floyd + Anathema (като настроение) :P

ПП: А как е записано? Ако е акустична симулация е много добра. (според моето скромно мнение) :D

Отговорено

Това е записано с акустична китара с метални струни предполагам.

Наистина много прилича на Anathema, мен лично много ми хареса. Продължавай в същия дух ! :lol:

Отговорено

е радвам се че ви харесва тва е ак ми класическа с найлонови струни, която продавам. сложил съм един многобандов компресор и имаше латенция със старата карта, но смятам да направя преработка и да го изсвиря наново и изпея съответно. всъщност как ви хрумна че са метални струните :wow:

Отговорено

Мммм-не знам кой беше преди това(май Налбантов-поздрави),а сега и ти ми уцели моментното странно настроение!!!Браво-хем уж е леко,хем да ти е кеф,че не е тежко,бе!!!Я дай още :godbless:

Отговорено

е завършека предполага тежко продължение според мен ама още не съм го мислил сериозно. ей дайте няква критика де то ако беше идеално да съм станал известен / е не е задължително де/ . Ора кажете кво не Ви харесва айде текстописци кажете си мнението как е текста , инкорпорира ли се и тн.

пс тва съм го писал за 11 септември и малко след това не че съм голем пацифист ама тва ми беше на сърдце тогава

• 3 months later...
Отговорено
Сълзити, мъкътъ, ученичките са ти в кърпъ възъни, тъковътъ, таргет пъбликътъ, давай, дири продуцент. :hello:

:):):):) е па не са се обаждали требе да се поразходим и да ги потърсим хаха

Отговорено

Ако се придвижват като дълговратио жираф не съм изумен; ма виж как бързат! Хаде съксес, унд екс, унд, айде, нема да кажа

Отговорено

абе понеже пак ше го почвам та направих малко обработка на тая мп3

http://info.datacom.bg/shirpotreba/music/WAR%20master.mp3

кажете моля как звучи гласа и китарката абе всичко, за да знам ако така ви харесва да мога да гоня такъв звук още при записа, вместо после да режа и добавям. Благодаря :headbang:

Отговорено

Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш. :hello:

Отговорено
Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш. :hello:

сметай ме за тъп ама не разбрах какво имаш в на в предвид :headbang:

Отговорено

Кефи ме. На моменти малко прилича на акустичните части на System Of A Down. Личи си обаче побългареното произнасяне на някой думи.. да не кажа акцент. Така като го слушам китарката на master-а е по-добре...може би още маалко средни или високи?