peshoy2k Публикувано Декември 28, 2004 Публикувано Декември 28, 2004 http://free.data.bg/shirpotreba/war-03.mp3 ами не е много за пред хора. ама нали за тва е форума. искам критика. който иска да пише да пише. поне се слуша според мен. ако някой иска моля за конкретна критика, но ако не щете и едно харесва ми или не ми харесва ме устройва. ша мога да си направя проучване. това ми е първия пост с парче Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 На мен ми хареса - има атмосфера. На места ми напомня Pink Floyd + Anathema (като настроение) ПП: А как е записано? Ако е акустична симулация е много добра. (според моето скромно мнение) Цитирай
bulby Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Това е записано с акустична китара с метални струни предполагам. Наистина много прилича на Anathema, мен лично много ми хареса. Продължавай в същия дух ! Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 30, 2004 Автор Отговорено Декември 30, 2004 е радвам се че ви харесва тва е ак ми класическа с найлонови струни, която продавам. сложил съм един многобандов компресор и имаше латенция със старата карта, но смятам да направя преработка и да го изсвиря наново и изпея съответно. всъщност как ви хрумна че са метални струните :wow: Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 31, 2004 Отговорено Декември 31, 2004 Мммм-не знам кой беше преди това(май Налбантов-поздрави),а сега и ти ми уцели моментното странно настроение!!!Браво-хем уж е леко,хем да ти е кеф,че не е тежко,бе!!!Я дай още Цитирай
peshoy2k Отговорено Декември 31, 2004 Автор Отговорено Декември 31, 2004 е завършека предполага тежко продължение според мен ама още не съм го мислил сериозно. ей дайте няква критика де то ако беше идеално да съм станал известен / е не е задължително де/ . Ора кажете кво не Ви харесва айде текстописци кажете си мнението как е текста , инкорпорира ли се и тн. пс тва съм го писал за 11 септември и малко след това не че съм голем пацифист ама тва ми беше на сърдце тогава Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Много си я обичал, а?... За записа пасувам; има хляб, фащай лопатата, пале пеща и...аде Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Много си я обичал, а?... кой тва бре Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Сълзити, мъкътъ, ученичките са ти в кърпъ възъни, тъковътъ, таргет пъбликътъ, давай, дири продуцент. :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 Сълзити, мъкътъ, ученичките са ти в кърпъ възъни, тъковътъ, таргет пъбликътъ, давай, дири продуцент. :hello: е па не са се обаждали требе да се поразходим и да ги потърсим хаха Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Ако се придвижват като дълговратио жираф не съм изумен; ма виж как бързат! Хаде съксес, унд екс, унд, айде, нема да кажа Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 абе понеже пак ше го почвам та направих малко обработка на тая мп3 http://info.datacom.bg/shirpotreba/music/WAR%20master.mp3 кажете моля как звучи гласа и китарката абе всичко, за да знам ако така ви харесва да мога да гоня такъв звук още при записа, вместо после да режа и добавям. Благодаря Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш. :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 22, 2005 Автор Отговорено Април 22, 2005 Аз викам да си направиш актуален образът, т.е, фасадата според imagemakers rules, сетне се интересувай от продуценти на реклами, студентски филми, ТиВи-продуценти, и след време се обади да почерпиш. :hello: сметай ме за тъп ама не разбрах какво имаш в на в предвид Цитирай
sw1tched Отговорено Април 22, 2005 Отговорено Април 22, 2005 Кефи ме. На моменти малко прилича на акустичните части на System Of A Down. Личи си обаче побългареното произнасяне на някой думи.. да не кажа акцент. Така като го слушам китарката на master-а е по-добре...може би още маалко средни или високи? Цитирай
Recommended Posts