Vlado_Abroad Публикувано Март 23, 2006 Публикувано Март 23, 2006 Малък откъс от гиг-а на Грег Хау по време на таз годишното зимно НАММ: Greg Howe Live @ NAMM '06 Владо Цитирай
shaym Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 това е един от най-добрите китаристи които съм слушал имам всичките албуми Цитирай
JEMer Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Ето и още едно Jump Start от същото събитие В началото се получава леко сконфузно Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Март 23, 2006 Автор Отговорено Март 23, 2006 Jump Start е било винаги едно от любимите ми парчета.Между другото ако някой се чуди кои са останлите музиканти ето и малко пояснение: JMR се казва пича ,който свири на ритъм и синт китарите и уебсайта му е HERE Jon Reshard е басистът с Грег Хау-20-годишен змей ,уебсайт HERE Joel Taylor,който свири на барабаните е може би най-известния от всички-студиен ветеран,наскоро го гледах с групата на Гамбале и с групата на Холдсуърт,абсолютен маниак от най-добрите.Уебсайт HERE Владо Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 ЯКОСТ!!! Ненормалник е тоя, кефи ме отсекъде. Албума на Виталий Куприж, в който свири Грег, също е нечовешки! Цитирай
Recommended Posts