Quad Damage Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 не е направен добре...много е семпъл и снимките са много безразборно подредени...единственото нещо,което хваща окото е трайбала горе...говоря изцяло за графичния дизайн не за съдържанието на сайта! Цитирай
IvanDTr Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Аз пък го харесвам! Стилен, семпъл. Не е вярно това че снимките са подредени безразборно. Както се казва "Разни хора, разни идеали!" Само дето книгата за гости не работи! Цитирай
majonkata Отговорено Март 23, 2006 Автор Отговорено Март 23, 2006 Благодаря за коментарите! За семпъла ще кажа, че това е търсен ефект. За книгата за гости - за съжаление е руска фри книга и явно е счупен сървърът им вече. Надявам се да си го оправят и (особено!) да са си направили бекапи. А иначе го постнах тук този сайт заради музиката дето е вътре - надявах се основно на коментари, свързани с кавърите ми. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 23, 2006 Отговорено Март 23, 2006 Ако става въпрос за класическа музика, основно се вълнувам от периода на Барока. Музикалните ми опити почти винаги се въртят около него. Думи, които много ми харесаха... ! Колкото и мидитата. А иначе, сайтът бива, пеенето - тоже. Но най-много ми хареса секцията със стиховете. Доста добри неща! Между другото темата не е ли за "Линкове"? Цитирай
majonkata Отговорено Март 23, 2006 Автор Отговорено Март 23, 2006 (Редактирано) Ми не, щото 3 от мидитата аз съм си ги мислил. Не, сериозно - админите могат да я преместят - просто съм нов и я пуснах преди да се ориентирам съвсем. А пък за стиховете - благодаря. Търся доброволци да ги направим на песни. Редактирано Март 23, 2006 от majonkata Цитирай
LOE Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 сайта няма нищо общо със дизайн, явно се набляга на съдържанието Аз не забелязах пича да е искал някакъв фийдбек за дизайна или такива неща, то дизайн просто няма... съдържанието нещо не ми е по вкуса, няма да го коментирам Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 А пък за стиховете - благодаря. Търся доброволци да ги направим на песни. Вече намери един Цитирай
majonkata Отговорено Март 27, 2006 Автор Отговорено Март 27, 2006 Верно, CorvusCorax - ако си навит, да правим група и да разбиваме "Българският топ 100-ооо"! Цитирай
Recommended Posts