7thString Публикувано Декември 27, 2010 Публикувано Декември 27, 2010 (Редактирано) http://soundcloud.com/alexanderbukev/stranen-syn Prayer Project: Росен - вокали, keys Алекс(язе) - китара Борко - вокали Мишо - китара в памет на Ники и Мацо от Фаворит Редактирано Декември 27, 2010 от 7thString Цитирай
valitchy Отговорено Декември 31, 2010 Отговорено Декември 31, 2010 Чух ви преди няколко дни, но реших да не пиша от първо впечатление и затова днес... Добре е, много интересно, особено ме радва комбинацията с двама вокалисти - екстра! Обаче първият да бяга от приликите, ако усети такива, с Любо, а вторият да се стреми да не 'мяза' на Георги Станчев, иначе пеят страхотно. Защо не направите някоя издивелица на linkin park? Успех! Цитирай
Infinity Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Страхотен кавър сте направили, пичове! Тази песен е потресаваща като композиция, група "Фаворит" ще си остане за мен любима българска група! Браво на вас, че почитате паметта на Мацо и Ники точно с това уникално парче! Изпълнението на живо беше в пъти по-силно, разплакахте ме! Нямам какво повече да кажа. Цитирай
Fashion Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 Според мен никой не не прави на Любо или на Г.Станчев, просто момчетата имат такива гласове. Иначе, страхотно изпълнение и наистина на живо много по-добре въздействате. Евала пичове! За тези, които не познават оригинала ще пусна . Това беше една от най-добите Бг групи. Цитирай
7thString Отговорено Януари 18, 2011 Автор Отговорено Януари 18, 2011 Благодаря много за хубавите коментари!! За нас също беше страхотно удоволствие да изпълним тази песен Колкото до "Любо" и "Г.Станчев", за мен тези имена са абсолютно непознати... Цитирай
ПаТоК рИсУвА рАкЕтА Отговорено Януари 18, 2011 Отговорено Януари 18, 2011 За тези, които не познават оригинала ще пусна . Това беше една от най-добите Бг групи. Оригиналът просто ме наелектризира. Невероятно е, че за пръв път ги чувам, а толкоз ми харесаха. Цитирай
Recommended Posts